Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu chanel allure beni hayal kırıklığına uğrattı.Ağır geldi kokuyu sevemedim.
@Eda´ya:
Rica ederim Tatlim, bahsettigim D&G parfümü maalesef artik üretilmiyor. Haberini alinca 2 sise daha alip depolamistim
Ozamanlari fiyati yaklasik 90 Euro gibiydi. Türkiye de satisa cikmismiydi gercekten bir bilgim yok. Artik yurtdisinda internette bile bulmak nerdeyse imkansiz. Fiyati da cok yükselmis, internette 200 Euro´dan baslayip 450 Euro´kadar gidiyor. Piyasada altin degerinde anlicagin
Arkadasimin söyledigine göre Kenzo´nun "Amour le Parfum" kokusu da karsi cinste ayni etkiyi yaratiyormus. Ben onun yalancisiyim belki bunu denemek istersin. Fakat dikkatli ol Tatlim, altin renkli olan sise olucak. Bunun "Kenzo Amour" olanlari var, kirmizi, beyaz ve turunc sisede. Bahsettigim koku ise bunlardan daha yogun, ve koyu "altin" renkli sisede.
Umarim yardimci olmusumdur.
Keyifli parfüm sIkmalar
burberry classic :)
zuhalce sana özel msj atmıştım canım alamadın sanırım..yazın sordurtacak kokular nelerdir?geçen yaz sexy graffiti kullanıyordum hoştu şimdi değişik bişeyler denemek istiyorum..kışın addict,fantasy,midnight fantasy,hypnotic poison,hypnose,gloria gibi kokular kullanıyorum..kendini belli edecek ferah yazlık koku önerilerini birer cümleyle yazarsan çok sevinirim.. (bu arada be delicious,nina gibi kokular güzel ferah ama çok genç kız işi gelior bana)
zuhalce sana özel msj atmıştım canım alamadın sanırım..yazın sordurtacak kokular nelerdir?geçen yaz sexy graffiti kullanıyordum hoştu şimdi değişik bişeyler denemek istiyorum..kışın addict,fantasy,midnight fantasy,hypnotic poison,hypnose,gloria gibi kokular kullanıyorum..kendini belli edecek ferah yazlık koku önerilerini birer cümleyle yazarsan çok sevinirim.. (bu arada be delicious,nina gibi kokular güzel ferah ama çok genç kız işi gelior bana)
Buberry Body :) Harika bi kokuuuuuu......
yahu nasıl bır koku bu ilk sıkıldığında hafıfmı ağırmı?