Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

geçen gün gittim ve kendime erkek parfümü aldımm. kokusu muhteşem. tüm kızlar peşime takıldı :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

erkek parfümleri hakkatten daha güzel yaa. sevgilinize parfum alcaksanız rochas ı tavsiye ederim :KK34:

Bana genelde sorarlar ama ben kesinlikle burcum ve tenimle alakalı olduğunu düşünüyorum avonun pru blanca ve pörsevini aldım harika ikiside.yazılışı pörsev değil tabi :)

bende rochas- kullanmıştım.. erkek olanı tabi:)) ama kadın parfümünü çok andırıyor.. gayet şekeri bir koku... ve çok beğenildi:) tabi ben erkek parfümü olduğunu söylemedim:) harika bir kokuuuu.... ama erkek işte..... kadın olarak da issey miyake ve lancome miracle.. çok beğenilmiştir....

çiçek kokusu sevenler guccı flora yı da deneyebilirler kalıcı hos ve etkileyici bir koku ne yazlık ne kışlık her mevsim :)):KK36:

Erkek arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Paco Rabanne Black XS aldığımda herkes soruyordu.
Şimdi yine öyle bir koku arıyorum, evde dolu koku var ama istediğim gibi değil şimdilik hiçbiri :KK20:

Ben lady million,givenchy very irrestible ve loverdose parfumlerimi cok seviyorum herkes sorar bu ne parfum diye:KK53:

bir de lushın katı parfümleri var ben karmasını kullanıyorum tatlı güzel bir kokusu var erkek arkadaşım çok seviyor onu beğenen çok beğeniyor beğenmeyen de hiç beğenmiyor ama katı olduğu için kalıcılığı fazla o yönden de çok iyi

Yeni kokulardan burberyy body tavsiye ederim.ayrica ck eforia forbidden ve birde bunun rosesi ianilaz hariakalar

X