kızlaaaarrrr size bugun denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıyoruuuum :))
thierry mugler - alien : ilk başta ağır buldum ama kaldıkça müthiş bi parfüm oluyo tarif edemiyorum güzelliğini :)kalıcılığı iyi:)
bvlgari-jasmin : sıradan bi koku çok merak ediyodum çok beklentim vardı belki o yuzden bana böyle geldi hayal kırıklığına uğradım çirkin değil ama silik bi koku.kalıcılığı zayıf..
bvlgari-rose essential : gül kokusunu hissediyosunuz ama gül suyu gibi de kokmuyosunuz güzel bi çiçek kokusu yaz için ideal:)kalıcılığı orta:)
dior-addict : aralarında en beğendiğim parfüm.kış için ideal.resmen gel beni ye diyo
bi parfüm bukadar sexii ve çarpıcı olur:)kalıcılığı çok iyi:)
chopard-wish : bildiğiniz şeker kokusu.çok şekerli kokuları sevmediğim için tercih etmem.ama şekerli kokuları sevenler bayılacaktır :)kalıcılığı çok iyi :)
chanel-chance : müthiş.yaz kış kullanılır.dolum olanı çok yoğun kokuyo orjinalini tercih ederim.kalıcılığı çok iyi:)
chanel-coco mademoiselle : orjinali gayet iyi kalıcı pahalı olmasa eve dolduracağım parfümlerden :) fakat dolum olanı aşırı yoğun ve ağır. kokuları da birbirine uymuyor.
paco rabanne-black xs : biraz şekerli biraz baharatlı çekici bi parfüm.şekerli kokuları sevmememe rağmen tercih edebileceğim derecede güzel ve de kalıcı :)
gucci-envy me : çiçek çiçek mis mis bir koku :) ilkbaharda çiçeklerin arasında dolaşıyomuşum gibi :) kalıcılığı iyi:=
gucci-guilty : bana biraz rakıyı anımsattı kokusu guilty nin bir versiyonuydu klasik guilty değildi satıcı guiltynin kış için yoğunlaştırılmış hali dedi.pek beğenmedim.
gucci-flora : güzel bi koku aslında çirkinde olabilir karar veremiyorum enteresan bir koku.burnuma güzel bi koku geliyo bileğimi kokluyorum içime çektikçe çirkinleşiyo anlayamadım gitti belki ben esmer olduğum içindir.
D&G-light blue : an itibariyle indirimli olduğu sitede tükenmiş olan aşık olduğum temiz temiz misler gibi kokan parfüm.yaz için ideal ağır gelmeyecek bi koku ama ben kışında kullanıcam:)ağır olmamasına rağmen çok kalıcı bir parfüm.aşığım
şimdilik aklıma gelen bunlar kızlarrr missler gibi kokunnnn
:82: