Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

en sn gucci eny me...
ondan önce hpntik pzzyn..
sormak istediğim bir parfüm var..adnı bilmiyorum....hafif limonlu gibi...ferah..ve çiçek gibi....bilen var mı acabaa....şekerli değil..ağıır hiç değil...mis gibi...oda spreyi gibi kokuyor çok hoş...hep hanımeli kokusunu andırıyor bende...işallah kulanan vardıır isim alıırım da gider d&p den alıırm...

en sn gucci eny me...
sormak istediğim bir parfüm var..adnı bilmiyorum....hafif limonlu gibi...ferah..ve çiçek gibi....bilen var mı acabaa....şekerli değil..ağıır hiç değil...mis gibi...oda spreyi gibi kokuyor çok hoş...hep hanımeli kokusunu andırıyor bende...işallah kulanan vardıır isim alıırım da gider d&p den alıırm...

Büyük ihtimal D&G Light Blue dan bahsediyorsun :)

pur blanca ve celebre bir zamanlar haute couture diye birşey kullanıyodum adını yanlış hatırlamıyosam ama artık bulamıyorum onuda çok sorarlardı

en sn gucci eny me...
Sanirim sordugunuz parfum Dolce Gabbana Light Blue zaten o olmasa bile kullanmanizi tavsiye ederim

light blue kullanıyorum yüzde doksan dokuz ondan bahsediyorsun canım ^^

Merhabalar, ben beyaz tenliyim ve çiçeksi kokular çok hoşuma gidiyor :) bana önerebileceğiz çiçeksi parfüm kokuları var mı :) İsimlerini paylaşırsanız sevinirm :KK61:

Vazgecemedigim Kenzo Flower'u kullaniyorum :21:
Yilbasi yaklasiyor, promosyonlar baslicakkkk :KK52:

önemli olan tene yakışması her koku her tende aynı durmuyo

Wish ne zaman sıksam soranlar oluyor.Tavsiye ederim.Kalıcı bi koku.

Herzaman söylerim midnight fantasy :KK54:nereye gitsem sorarlar en son geçen gün girdiğim mağazada ki görevli bey sordu sonrada kağıda yazdırdı adını eşine alıcakmış:KK1::KK1:

mrb kızlar bende bvlgari omnia crystalline kullandığımda çok soran olmuştu kokusunu ben almıyordum ama çevremdeki herkes etkileyici olduğunu söylüyordu birde feminen koku arayanlara thierry mugler alıen tavsiye olunur o da kaldıkça güzelleşen ve kalıcı bir koku

chanel chance
muhteşem kalıcı ve etkileyici bi koku 2 arkadaşım bu kokuyu benden duyup bağımlısı oldular ben bi ara vermiştim gucci kullanıyodum ama dün gittim aldım eski parfümüme döndüm ahhh ne özlemişim bu kokuyu :KK69::KK69::KK69:

eşim hediye etmişti. "she" isimli güzel bir parfümdü, soruyordu herkes. ama bulamıyorum şimdi o parfümden.

X