Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Naomi Campbell cok güzel bir kokusu var,kullandıgımda mutlaka herkes sorar,çok özel bir koku benim için...:21:

D&G light blue kullanan var mı,yorum yaparsanız çok mutlu olacağım

D&G light blue kullanan var mı,yorum yaparsanız çok mutlu olacağım

light blue çok güzel kullanmadım ama kokusunu biliyorum bugun parfümeride sıktım hala kokluyorum elimi orjinali daha kalıcı bende gün boyu kalmıştı hatta ellerimi yıkamıştm yinede kokuyodu kış için biraz hafif kalabilir ama yaz gelir gelmez ilk alcağım parfümlerden diğeri de gucci envy me:KK68:

yaaaa kızlar bende D&G light blue ve burberry weekend arasında kaldım beyaz tenliyim hangisi daha iyi olur acabaa bi fikir verin bu arada light blue nun kokusunu biliyorum biraz ama burberry weekend nasıl yani sekerlimi hafifmi ??? :KK12:

yaaaa kızlar bende D&G light blue ve burberry weekend arasında kaldım beyaz tenliyim hangisi daha iyi olur acabaa bi fikir verin bu arada light blue nun kokusunu biliyorum biraz ama burberry weekend nasıl yani sekerlimi hafifmi ??? :KK12:

kesinlikle e kesinlikle light blue. weekend okadar çirkin bi kokukiii okadar olur yani :KK52: burberrynin boyle bi kokusu olduğuna inanamıyorum hiç beğenmedim:KK53: ama light blue a aşık oldum resmen. kış aylarına girmesek hemen alırdım.buram buram light blue kokmak için yazı bekliyorum.çok fresh bi koku çok asil duruyo bence.ben esmerim ama beyaz tenlilerede çok yakışacağını düşünüyorum:82:

kesinlikle e kesinlikle light blue. weekend okadar çirkin bi kokukiii okadar olur yani :KK52: burberrynin boyle bi kokusu olduğuna inanamıyorum hiç beğenmedim:KK53: ama light blue a aşık oldum resmen. kış aylarına girmesek hemen alırdım.buram buram light blue kokmak için yazı bekliyorum.çok fresh bi koku çok asil duruyo bence.ben esmerim ama beyaz tenlilerede çok yakışacağını düşünüyorum:82:

sağol cnmm :) benimde içime sinmicekti zaten weekend alsam kış mış dinlemicem alıcam sanırım light blue :KK69:

Ralph Lauren Women, sadece 2 puf sıkıyorum ve kokusu 2 gün üzerimden gitmiyor, parfüm taşıma gbi de alışkanlığım yok, arkadaşlarım hayret edyorlar, kokunun devamlı kalmasına :KK66:

rarlph lauren ralph kışın ise hypnotic poison miss miss genelde ralph laureni soran çok oluyor.

X