Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

calvin klein euphoria
''daha öncede söylemıstım ama parfumun cok güzel'' dıyen tanıdıklarınızın olmasına neden olan parfüm:82:

kızlaaaarrrr size bugun denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıyoruuuum :))

thierry mugler - alien : ilk başta ağır buldum ama kaldıkça müthiş bi parfüm oluyo tarif edemiyorum güzelliğini :)kalıcılığı iyi:)
bvlgari-jasmin : sıradan bi koku çok merak ediyodum çok beklentim vardı belki o yuzden bana böyle geldi hayal kırıklığına uğradım çirkin değil ama silik bi koku.kalıcılığı zayıf..
bvlgari-rose essential : gül kokusunu hissediyosunuz ama gül suyu gibi de kokmuyosunuz güzel bi çiçek kokusu yaz için ideal:)kalıcılığı orta:)
dior-addict : aralarında en beğendiğim parfüm.kış için ideal.resmen gel beni ye diyo :KK70: bi parfüm bukadar sexii ve çarpıcı olur:)kalıcılığı çok iyi:)
chopard-wish : bildiğiniz şeker kokusu.çok şekerli kokuları sevmediğim için tercih etmem.ama şekerli kokuları sevenler bayılacaktır :)kalıcılığı çok iyi :)
chanel-chance : müthiş.yaz kış kullanılır.dolum olanı çok yoğun kokuyo orjinalini tercih ederim.kalıcılığı çok iyi:)
chanel-coco mademoiselle : orjinali gayet iyi kalıcı pahalı olmasa eve dolduracağım parfümlerden :) fakat dolum olanı aşırı yoğun ve ağır. kokuları da birbirine uymuyor.
paco rabanne-black xs : biraz şekerli biraz baharatlı çekici bi parfüm.şekerli kokuları sevmememe rağmen tercih edebileceğim derecede güzel ve de kalıcı :)
gucci-envy me : çiçek çiçek mis mis bir koku :) ilkbaharda çiçeklerin arasında dolaşıyomuşum gibi :) kalıcılığı iyi:=
gucci-guilty : bana biraz rakıyı anımsattı kokusu guilty nin bir versiyonuydu klasik guilty değildi satıcı guiltynin kış için yoğunlaştırılmış hali dedi.pek beğenmedim.
gucci-flora : güzel bi koku aslında çirkinde olabilir karar veremiyorum enteresan bir koku.burnuma güzel bi koku geliyo bileğimi kokluyorum içime çektikçe çirkinleşiyo anlayamadım gitti belki ben esmer olduğum içindir.
D&G-light blue : an itibariyle indirimli olduğu sitede tükenmiş olan aşık olduğum temiz temiz misler gibi kokan parfüm.yaz için ideal ağır gelmeyecek bi koku ama ben kışında kullanıcam:)ağır olmamasına rağmen çok kalıcı bir parfüm.aşığım:KK69:

şimdilik aklıma gelen bunlar kızlarrr missler gibi kokunnnn:21::82:

lancome dan hypnose bulgariden jasmin noir ikisinide kullaniyorum

kızlaaaarrrr size bugun denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıyoruuuum :))

thierry mugler - alien : ilk başta ağır buldum ama kaldıkça müthiş bi parfüm oluyo tarif edemiyorum güzelliğini :)kalıcılığı iyi:)
bvlgari-jasmin : sıradan bi koku çok merak ediyodum çok beklentim vardı belki o yuzden bana böyle geldi hayal kırıklığına uğradım çirkin değil ama silik bi koku.kalıcılığı zayıf..
bvlgari-rose essential : gül kokusunu hissediyosunuz ama gül suyu gibi de kokmuyosunuz güzel bi çiçek kokusu yaz için ideal:)kalıcılığı orta:)
dior-addict : aralarında en beğendiğim parfüm.kış için ideal.resmen gel beni ye diyo :KK70: bi parfüm bukadar sexii ve çarpıcı olur:)kalıcılığı çok iyi:)
chopard-wish : bildiğiniz şeker kokusu.çok şekerli kokuları sevmediğim için tercih etmem.ama şekerli kokuları sevenler bayılacaktır :)kalıcılığı çok iyi :)
chanel-chance : müthiş.yaz kış kullanılır.dolum olanı çok yoğun kokuyo orjinalini tercih ederim.kalıcılığı çok iyi:)
chanel-coco mademoiselle : orjinali gayet iyi kalıcı pahalı olmasa eve dolduracağım parfümlerden :) fakat dolum olanı aşırı yoğun ve ağır. kokuları da birbirine uymuyor.
paco rabanne-black xs : biraz şekerli biraz baharatlı çekici bi parfüm.şekerli kokuları sevmememe rağmen tercih edebileceğim derecede güzel ve de kalıcı :)
gucci-envy me : çiçek çiçek mis mis bir koku :) ilkbaharda çiçeklerin arasında dolaşıyomuşum gibi :) kalıcılığı iyi:=
gucci-guilty : bana biraz rakıyı anımsattı kokusu guilty nin bir versiyonuydu klasik guilty değildi satıcı guiltynin kış için yoğunlaştırılmış hali dedi.pek beğenmedim.
gucci-flora : güzel bi koku aslında çirkinde olabilir karar veremiyorum enteresan bir koku.burnuma güzel bi koku geliyo bileğimi kokluyorum içime çektikçe çirkinleşiyo anlayamadım gitti belki ben esmer olduğum içindir.
D&G-light blue : an itibariyle indirimli olduğu sitede tükenmiş olan aşık olduğum temiz temiz misler gibi kokan parfüm.yaz için ideal ağır gelmeyecek bi koku ama ben kışında kullanıcam:)ağır olmamasına rağmen çok kalıcı bir parfüm.aşığım:KK69:

şimdilik aklıma gelen bunlar kızlarrr missler gibi kokunnnn:21::82:

bir anda bukadar kokuyu almak ve bunlari tamamen hissetmek imkansiz guluyorum ayrica:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Chanel Chance kesinlikle süper bir parfüm... Ayrıca en sevdiklerimden Women of Earth ve Celebre (Avon) parfümlerimi ne zaman kullansam hangi parfümü kullanıyosun diye sorulur. Women of Eart artık yok sanırım :KK59: Epey bi stok yapmıştım, henüz bitmedi ama son şişemdeyim artık ne yazıkki... Adı filan mı değişti acaba? :26: bu parfümün akıbetinin ne olduğunu bilen var mı? :97:

Chanel Chance kesinlikle süper bir parfüm... Ayrıca en sevdiklerimden Women of Earth ve Celebre (Avon) parfümlerimi ne zaman kullansam hangi parfümü kullanıyosun diye sorulur. Women of Eart artık yok sanırım :KK59: Epey bi stok yapmıştım, henüz bitmedi ama son şişemdeyim artık ne yazıkki... Adı filan mı değişti acaba? :26: bu parfümün akıbetinin ne olduğunu bilen var mı? :97:

canım artık yok maalesef :/

bende avon incandessence kullanıyorum bitmek üzere celebreye geçicem ama incandessence yi ne zaman sıksam mutlaka sorarlar

benim asla vazgeçemediğim koku chanel chance herkes beğeniyor.:KK37:

canım artık yok maalesef :/

bende avon incandessence kullanıyorum bitmek üzere celebreye geçicem ama incandessence yi ne zaman sıksam mutlaka sorarlar

Hadi yaa üzüldüm :KK59: Çok güzel ve sevdiğim bi kokuydu, neden
kaldırma gereği duymuşlar sanki off :KK19:

Senin kullandığın Incandessence de çok güzel bi parfümdür, ben de kremi ve deodorantını kullanmıştım...
Buarada cevap içi teşekkür ederim

Senin kullandığın Incandessence de çok güzel bi parfümdür, ben de kremi ve deodorantını kullanmıştım...

bargello'da açığı var no'su: 142 ..avon Incandessence

bargello'da açığı var no'su: 142 ..avon Incandessence

Yok canım tedavülden kaldırılan Incandessence değil, benim sorduğum Women of Earth... Ama arkadaş artık olmadığını söyledi
katalogda da görmüyorum artık ne yazıkki... :KK59:

ben avon takım öncüsüyüm.bazen satıştan kaldırılan ürünler indirim broşurunde satısa sunulur takip edersen görebilirsin canım :)

ninna ricci klasik ve love in paris birde elie saab her zaman soruluyor.elie saab yen bir parfüm ama muhteşem,deneyin derim.Saf çiçek kokusu ve muhteşem kalıcı

Jeanne Arthes- Arome arthes seduction hemen hemen her arkadaşım soruyor. erkekler adı ne diyor, kızlar nerden aldın diyor :86::86::86: ben,im tenime yakışıyor sanırım ondan. herkesin tenine giden parfüm ayrı tabi.

Kızlar formda sık sık adı geçen parfümleri 1haftadır denedim
2 koku tam bana göre ve kolumdaki kokuyu alan o gün sordu bende D&Pden 22TL ye aldım
Chanel coco matmazel
Lancome Christal

coco matmazel tam benlik kesinlikle deneyin

Davidoff-echo yıllardır bıkmadan kullandığım parfümüm. Tavsiye ederim. Birde çok sık kullanmasamda Blvgari-Voile de Yasmin. Bunu kullandığımda "bir çiçek kokusu alıyoruz nerden?" diye soruyorlar :)

Very irrestble 8 yıldır vazgecemedigim parfümüm sürekli sorulur adı ne diye :)

bir anda bukadar kokuyu almak ve bunlari tamamen hissetmek imkansiz guluyorum ayrica:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yanlış anlamışsın sanırım aslında benden de kaynaklı olabilir imla hatası yapmışım ilk cümlede. Size bugün denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıcam derken bugün denediğim parfümleri kastetmemiştim.
şu şekilde olması gerekiyodu ;
"size bugün , denediğim parfümleri ve bendeki etkilerini yazıcam".

bu parfümleri bir günde denemedim zaman içerisinde denediğim parfümleri paylaştım.
"Bugün" kelimesinden sonra virgül koymayı unutmuşum sende cümlenin durak noktasını anlayamamışsın o yüzden:KK34: bir virgül neleri değiştiriyor.malum türkçe bu nereye çeksen oraya gidiyor:KK68:

avon incandessence kullanıyorum zaman zaman bende her sıktığımda mutlaka birileri sorar parfümün adını :KK75: ama tabii parfümün ten ile olan uyumu da çok önemli

X