Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

ALIEN diyorum baska bisey demiyorum:
aylar sonra bile shalimdan kokusu cikmiyor:-)
bu kokuyu alan soruy hanki parfum diye:-)

Dolce Gabbana (light blue)
Chance Chanel
Ikisinide dönüsümlü olarak severek kullaniyorum, acik tenli bayanlara önerebilirim.

Yalniz parfüm olayina söyle birsey var , ayni parfümü kullansaniz bile
kullandiginiz parfüm sizde farkli bir baskasinda farkli kokabilir.
Onun icin bizzat deneyerek almak ve ayni gün icinde ikiden fazla parfüm kokusu
denememek önemli.

bu dp numarada hangisi bilmiyrum canim ama pour femme güzel bence tabi ten uyumu hangi kokulardan hoslanildigida önemli. denemek lazim.

Ben uzun süredir avonun jet femme yi kullanıyorum herkes soruyo. tabi her tene gidermii bilemem ben kumralım bana iyi gidiyo. esmerlerede match i çok yakıştırıyorum chanel chane e benziyo mach ben kullandım bana uymadı koku esmerlerdekiyle aynı kokmadı. şimdi jet femme de sabit kaldım benim kokumun bu olduğuna karar verdim. birde temizlik kokularını fresh kokuları seven varsa caralına herrara 212 classic olanını tavsiye ederim mükemmel koku. üzerinizde biraz durunca koku yerleşiyo şişedeki kokudan daha güzel oluyo.:KK12:

Son düzenleme:
Avon wish of love'u kullandıgımda herkes soruyor cok hos kokusu var gercekten

Kardeşim avon windscape diye bir parfüm kullanıyo, fresh bi koku.. Bir sürü kişi sordu.

burberry weekend :) kullandığım zaman günde en az 3 kişi sorardı.

hugo boss - intense

hala kullanıyorum, mağazadaki kasiyere kadar aklınıza gelebilecek herkes sormuştur. öneririm :KK34:

İş yerimdeyken bir ay boyunca kuLLanmıştım ve sormayan tek bir ALLAH'ın kuLu kaLmadı diyebiLirim Dior - Hypnotic Poison... Hatta hiç unutmam müşteriLerim parfümümün markasını her sorduğunda bana diş biLeyen zavaLLı bir iş arkadaşım vardı 1 hafta geçtip de haLa devam eden bu soruLara dayanamayıp ''Bu koku nereden geLiyor, ne kokuyor burda harika'' diyen bir müşterime ''evet oda parfümü'' diye cevap vermişti :KK60::KK60::KK60:

Chanel chance
hala da kullanıyorum,yolda yanımdan geçen bayanların bile beni çevirip parfümümü sormuşlukları vardır
kesinlikle tavsiye ediyorum

X