Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

yves saint laurent cinema.. hayatımın kokusu..bu kokuyla cok erkegi asık etmısımdır kendime :) fıyatı bıraz pahalı ama deger..

yves saint laurent cinema.. hayatımın kokusu..bu kokuyla cok erkegi asık etmısımdır kendime :) fıyatı bıraz pahalı ama deger..

orjinal mi kullandınız acaba ?

hayır ilk olarak dolumdu sonradan orjinalini aldım arkadaşım da aldı kıskanıp ama yanlış almış bihterin kullandığı değil o kırmızı şişeydi benim kullandığım pembe şişede olan tavsiye ederim gündüz de gece de kullanılabilecek bir parfüm :nazar:

carolina herrera 212 NYC süper bi koku herkes bayılıyor bende kendimi bişe sanıyom:82:
bide bunun sexy yazanı var onunla karıştırmayın sakın....

Versace-Baby Rose Jeans
Bu parfümü sıktığımda kendimi kendimi prenses gibi hissediyorum.
Maalesef hiç kalıcı değil.D&P'de açık satıldığını görsem hemen alacağım onlar bile daha kalıcıdır. :KK43:

benim escada collection'la bütünleşmem üniversiteye başladığım yıl oldu.O günden beri hangi parfümü koklarsam koklayayım,kimde hangi güzel kokuyu duyarsam duyayım onun yerini tutamaazz =)

hypnotic poison :KK16: bayılıorum bu kokuya acaip kalıcı vee her sıkışımda mutlaka birileri soruyo adını :KK66: ama yaz geldiği için ağır olucağını düşündm ve kullanamıyorum :KK14:

X