Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

on seneye yakın aynı parfumu kullanıyorum artık yapıstı kaldı bu koku bana miracle tavsıye ederim

Christian Dior Hypnotic Poison
Givenchy Organza
Chanel No.5

Son düzenleme:
Ben kullandığımda en çok sorulan -Givenchy Organza- ancak her tende aynı yanıtı vermediğini arkadaşlarım denedikten sonra anlayabildik..

kayınvalidem yurt dişindan calvin clain e2 adlı parfümü getirdi aama ben onu kışlık olarak kullanıyorum bence çok ağır bunun yanı sıra nina ricci harika bir koku tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ck ın2u ne zaman sıksam bu ne yaa ne güzel bi koku dıyolar hemen ismini alıyolar valla kızlar .. tavsıyem :):)

Son düzenleme:
bende de en çok nina ricci nin "nina" olanını kullandığım zaman sordular, çevremde hemen herkes sormuştur ve çok beğenildi, aslında benim en favori kokum değildi ama tam bana göreymiş demek ki..

hiç öyle bi parfümüm olmadı
sadece bir keresinde anneciğim yumoş almış yeşilinden.çamaşırlar onunla yıkanmış.öyle bi güzel kokuyodu ki bende giyinip hiç parfüm sıkmadan okula gitmiştim.herkes sormuştu hangi parfüm bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…