Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

yves saint laurent cinema.. hayatımın kokusu..bu kokuyla cok erkegi asık etmısımdır kendime :) fıyatı bıraz pahalı ama deger..

yves saint laurent cinema.. hayatımın kokusu..bu kokuyla cok erkegi asık etmısımdır kendime :) fıyatı bıraz pahalı ama deger..

orjinal mi kullandınız acaba ?

hayır ilk olarak dolumdu sonradan orjinalini aldım arkadaşım da aldı kıskanıp ama yanlış almış bihterin kullandığı değil o kırmızı şişeydi benim kullandığım pembe şişede olan tavsiye ederim gündüz de gece de kullanılabilecek bir parfüm

carolina herrera 212 NYC süper bi koku herkes bayılıyor bende kendimi bişe sanıyom:82:
bide bunun sexy yazanı var onunla karıştırmayın sakın....

Versace-Baby Rose Jeans
Bu parfümü sıktığımda kendimi kendimi prenses gibi hissediyorum.
Maalesef hiç kalıcı değil.D&P'de açık satıldığını görsem hemen alacağım onlar bile daha kalıcıdır.

benim escada collection'la bütünleşmem üniversiteye başladığım yıl oldu.O günden beri hangi parfümü koklarsam koklayayım,kimde hangi güzel kokuyu duyarsam duyayım onun yerini tutamaazz =)

hypnotic poison bayılıorum bu kokuya acaip kalıcı vee her sıkışımda mutlaka birileri soruyo adını ama yaz geldiği için ağır olucağını düşündm ve kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…