Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kayınvalidem yurt dişindan calvin clain e2 adlı parfümü getirdi aama ben onu kışlık olarak kullanıyorum bence çok ağır bunun yanı sıra nina ricci harika bir koku tavsiye ederim

nina ricci ve lolita vazgeçilmez yaz kokularımmmm

kızlar beyaz çikolata diye bir parfüm biliyor musunuz ?

birine kokusunun adını sordum bunu söyledi..
acaba lolite lift midir ki bu ?

Şu ana kadar baya parfüm değiştirdim fakat sabah sıkıp akşam 'ne kadar güzel kokuyosun ne bu?' yorumlarını bi tek D&G The One da aldım. Kesinlikle tavsiye ederim :)

Coco Chanel Mademoiselle.Ayrıca kendimden tecrübe ettiğim üzere etrafımda beğenip sorduğum parfümlerin çoğu hypnotic poison vee her duyduğum kişinin peşine takılmak istediğim dior addict 1.

bende hypnotic kullanıyorum ama artık okadr arttı ki kullananlar değişilk bana da iyi gelir herhalde

jean paul gauiltier süper bir parfüm

$jean-paul-gaultier-perfume-jean-paul-gaultier-travel-eau-toilette-spray-women567168.jpg

Bazen yolda yürürken yanımdan bir erkek geçiyor parfümüne bayılıyorum resmen peşine takılıp gidesim geliyor:KK4::KK4: o kadar güzel
kokuyor ve şaşırıyorum açıkcası bu kadar güzel kokup kalıcı olmasına...Bazen diyorum erkek parfümleri bayan parfümlerinden çok daha güzel diye:KK1:

Kalıcılık konusunda Burberry Classic süper bence bir keresinde tşörtüme sıkmıştım yıkamayı unutup dolaba fırlatmışım 1 2 hafta sonra alıp
kokladığımda gerçekten tebrik ettim bence muhteşem bir başarı olmuş:KK12::KK12:

Neyse uzun lafın kısası:) açık havada yolda yürürken bile hissedilecek kalıcılığı muhteşem olan ve herkes tarafından sorulan parfüm önerileriniz ne kızlar:26::26::KK28::KK28:

estee lauder pleasures : bloom istisnasız hep soruluyor
bazende chanel chance

L'Occitane Miel & Citron... Bal ve limon karışımı şekerli bir koku, üstelik simli =) baygın baygın kokuyor aşık oldum diyor duyanlar..

X