Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar parfüm alıcam.cloe, narciso rodrigez,gucci flora ve ysl parissien. hangisini tavsiye edersiniz? ben cloe ve narciso rodrigezi daha çok beğendim ama kararsız kaldım.kullananlar varmı?
Chloe çok güzeldir farklı bi parfüm bence.. Flora da güzel beğenmiştim. Ysl-Parisienne bende de var kullanıyorum çok severek almıştım hafif şekerli geliyo başta sonra pudraya dönüyo çok hoş.
teşekkür ederim. anlaşılan bu sefer güzel parfümleri denemişim:) ah bir de şu kararsızlık olmasa. şimdilik chloe 1.sırada...
Chole- Love'u da dene bence o da çok güzel
parfüm çok severim ve özenle kullanırım. ama en çok sorulan parfümüm body shop un parfümü olmuştu. öylesine aldığım bi parfümdü ama çok kişi beğenmişti
kızlar parfüm alıcam.cloe, narciso rodrigez,gucci flora ve ysl parissien. hangisini tavsiye edersiniz? ben cloe ve narciso rodrigezi daha çok beğendim ama kararsız kaldım.kullananlar varmı?
narciso yu denemek için bileğime sıktığımda öööö bu ne demiştim. aradan bi saat geçti bileğimden muazzam bi koku yayılmaya başladı hemen dönüp aldım tabi. durdukça güzelleşen çok karekteristlk bi koku öneririm. bide bu chloe happy nin dergide numunesi vardı onada bayıldım ama daha bakma fırsatım olmadı.bende açık parfüm kullanıyorum d&p de varsa alıcam..
narciso gece chloe happy gündüz kokusu
d&p deki siyahı canım keşke pembesi olsaydı o dahada güsel..narcisonun hangisi var acaba dp de? ben edp sini pembe şişeyi denedim.chloe love ve klasiği de çok güzel.chloe nin hepsi güzel galiba. ...
d&p deki siyahı canım keşke pembesi olsaydı o dahada güsel..
chloe love varmı d&p de acaba?
canım bugün dp de baktım narcisoya.kız pembesi dedi. ben pek anlayamadım. sonra bargello da baktım.orası da pembesi dedi. bargellodan chloe love aldım. dp de chloelerin hiçbiri yokmuş. bargellodaki çok kalıcı.ilk notaları aynı. son notaları ilerleyen saatlerde anlayacağım.orjinali daha soft ve pudralıydı sanki. o kadar olsun artık :) eve gelince bargellodaki narcisoyu da çok beğendim. utanmasam hemen gidip narciso da alıcam :) ama evdekiler azalmalı...
alırken banada narcisonun siyahı demişlerdi birinin yanlışı var d&p zaten sapıttı liste bile vermiyolar artık eline.
ama zaten o ikisi arasında çok bi fark yok sadece pembesi daha yumuşatılmış haliydi daha pudralı. ben sevil de ikisinide denedim. pudralı kokulara ba-yı-lı-yorum!
git al boşver şişesine 150 tl vermiyoruz nasolsa