Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

avondan felan cok sıkılmıstım değişik bi parfumm arıyordumm

arkadasımdaaa gördüm kokusuuu cokk guzelll sadeee bişey hemen aldımm

adıı ''EXCLAMATİON'' sınırlıı sayıda uretılıyor bence bulursanız almaktaa yarar varr derim ben

dior un addict parfümünü kullanıyorum.harika bir koku.çok kalıcı.herkesin sordugu benimle bütünlenmiş bir koku.nettede araştırabilirsiniz.

bi arkadaşım yurt dışından geliyo sana parfüm getiriyim ne istesin diye sordu kafam karıştı şimdi siz bana akıl verin kzlar tercihlerim:
narciso rodriguez for her
agent procateur
bvlgarı jasmin noır
cerutti 1881
chanel allure
c dior miss dior cherie daha önce kullandım ama
gualeain l inslant
tom ford black orchid
acaba hangisini söylesem siz olsanız ne isterdiniz

ben olsam bunlardan degılde
black xs for her
d&G lıght blue
love from new york

vee uzun zamandır adını hatırlayamadıgım bır parfum var
boyle pembesı ve turuncu sısesı vardı kucuk spor cok tatlı bır koku
cıkarabılecek olanınız var mı?

canım nerden buldun bu parfümü ya ben liseden beri arıyom kaldırıldı die biliodumm süper bi koku herkeze bende tavsiye ederim

canım nerden buldun bu parfümü ya ben liseden beri arıyom kaldırıldı die biliodumm süper bi koku herkeze bende tavsiye ederim

tatLım ben ankara / cebeciden almıstım gercktenn cok hos bı kokusu var kullanmaya kıyamıyorumm :) biliosan cebeciiyi tarıf edebilirim sana

su ince uzun yeşllli beyazlı parfüm değilmi ooo:) kalıcı peki yaa ben çok önceden deosunu kullanmıştım okdar..kalıcıysa bende alim ya:)

yazın CHANEL ' DEN CHANCE,
kışın DIOR ' DAN HYPNOTIC POISON

Davıdoff tabii ki :) İş yerinde arkadaşlarım merakla sormuşlardı :)

Guerlain- "ll instant magic
D&G- the one
Lancome- miracle
C&K- euphoria

bu 4 une hastayim :) ve herkes soruyor ozelliklee C&K

katılıyorum yolda , otobüste ,işte ,, tanıdık tanımadık herkes soruyorrr ...

Ayneen:)) yazın chanel chance
kışın hypnotic poıson
Ama chanel her zaman daha ön planda benim için parfüm koktuğumu ancak birileri ne olduğunu sorunca hatırlıyorum, hypnotıc biraz ağır geliyo:))

ya arkadaşlar dün akşam bir parfümeriye uğradım neler var neler yok diye... kenarda da armani code vardı. ki hiç sevmemiştim baştan beri bu kokuyu. dün tesadüfen hadi sıkayım dedim. akşamdan beri kolumu koklayıp duruyorum . bayıldım hatta alsam mı diye bile düşünüyorum. var mı kullananınız??

ben armani code un açığını kullanıyorum (bargello) , boykotlu marka olduğu için orjinalini almıyorum ama çok sevdiğim bi kokudur bugün onu sıktım hatta. ama bikaç kişiden daha aynı yorumu duydum'ilk sıktığımda böğğ demiştim ama şimdi denedim bayıldım ve aldım' yorumunu çok duydum bu parfümle ilgili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…