lolita l , hypnotic poison ve armani code kullanirim. 3 unu de sorarlar :)) beni de hypoticle bilir genelde herkes vazgecilmezim :)) odadan senin gectigini anliorz derler. galiba fazla kullaniorm azaltmam lazim ama elimde olmadan bi fis daha die die cok oluor sanirm basarili bir koku cok seviorm.
Bayanların bile sorduğu lancome hypnose-cacharel lou lou benim vazgeçilmezlerim.Aslında sıkınca güzel olan ve herkesin sorduğu çok parfüm var ama bazıları başımı çok ağrıtıyor.<chanel chance mesela.Harika bir koku ama ağır geliyor kapalı yerde kalınca.
NARCISSO RORIGUEZ FOR HER
CINEMA
BURBERRY LONDON
DOLCE GABBANA THE ONE
CAROLINA HERRERA 212 SEXY
LANCÔME HYPNÔSE
CK EUPHORIA hepsi şahane kokulardır,çok karakteristik kokarlar,üstüne yapışır ve kokuyla anılırsın:))
kesinlikle diorun tüm kokuları çünkü hepsi inanılmaz dişi kokular:81: ama tabi araların j'adore tek geçtiğimdir tenim en çok yakışan ve sürünce sormayan adamın kalmadıgı kokumdur...
gerci arkadaslardan birinin dediği gibi tenden tene farklıdır...bir parfumu ten tasır diye düşünüyorum,benim tenimde de cogu koku harikulade durur
ikinci kokum dior miss cherie ,üçüncü kokum da su an kullandıgım escada sexy graffiti,buna bayılıyorumm yaa cok kalıcı ve seker bi koku
lacoste touch o fpink tek gecerim hem hafifi hem kalıcı.ama euopharia sanırım umarım yanlıs yazmamısımdır bu parfüm hakkında fikri olanlar paylasırsa sevinrm