Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Lacoste touch of pink kesinlikle. İlk parfümümdü ve hiç değiştirmedim . Artık insanlar o kokuyu duyunca beni getirir oldu akıllarına :KK70:

arkadaslar e22 nasıl bir koku? kullanan var mı egrcek adını ögrenebilrmiyim bugn aldımda

eskiden noa fleur idi fakat şimdi üretimde değil, şuan her sürdüğümde sordukları parfümüm lanvin rumeur...

women of earth , pur blanca blossom, make me wonder (mor olan)şakkıdı

Bben dün okulda bir arkadaşa sordum parfümünüz ne diye şekerli şekerli çok hoşuma gitti.
bir yerlerden de tanıdık geldi kokusu. Meğerse 3 sene önce falan açığını kullandığım escada magnetismmiş.
zaman geçtikçe insanın koku zevki de değişiyor. yoğun şeker kokusu o zamanlar rahatsız etmişti şimdi çok hoşuma gitti. euphoria var şimdi elimde bitsin alien ve magnetism var sırada.

Bben dün okulda bir arkadaşa sordum parfümünüz ne diye şekerli şekerli çok hoşuma gitti.
bir yerlerden de tanıdık geldi kokusu. Meğerse 3 sene önce falan açığını kullandığım escada magnetismmiş.
zaman geçtikçe insanın koku zevki de değişiyor. yoğun şeker kokusu o zamanlar rahatsız etmişti şimdi çok hoşuma gitti. euphoria var şimdi elimde bitsin alien ve magnetism var sırada.

magnetism güzel ama eski bir kokudur. bir de çoğu kişi tarafından bilinir ya da kullanılır. onun yerine britney spears fantasy'i öneririm. benzer kokulardır. beğeneceğinizi düşünüyorum...

chanel coco bayanssulusmile ve tom ford black orchıd bayanssulusmile

herkesin zevkine bağlı bence ama kalitede önemli tabi mesela ben Kenzo flower kullanıyorum bana göre çok iyi

chanel chance kullandığım zaman kimse parfümünün ismi ne diye deyilde chanel chance mi sıktın diyorlar yani bu kokuyu 7 den 70 e herkes biliyor..:bbo:

selam,kizlar ben calvin klein ve gucci rush kullaniyorum kokular süper hem siz hisediyorsunuz hemde cevrendekileriniz.kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorummmmm

chanel chance kullandığım zaman kimse parfümünün ismi ne diye deyilde chanel chance mi sıktın diyorlar yani bu kokuyu 7 den 70 e herkes biliyor..:bbo:

bende 4 senedir çok severek kullanıyorum üstüme yapıştı koku ben bırakmak istesem çevremdekiler bıraktırmaz o derece:)

cahanel c04 kullanıyorum sürekli hergirdiğim ortamda erkek kzı herkez soruyor bu koku kimden geliyor diye ve ismini kodunu alıyor kız erkek şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

bayanssulusmile Kenzo Amour ve Kenzo L´eau Par kullaniyorum ve hic degistirmedim parfümümü cok ho$ ve kalici bence.. ikisininde ismini soruyorlar da herkeste ayni kokmuyor soranlar kiziyo bazen :KK1::KK1:

pardon da bunun pahalılıkla ne alakası var? herkesin kendi tercihi. kim kendine neyi yakıştırıyosa maddi durumuna göre gidip alıyor. pahalı diye gidip kimse parfüm almaz. siz memnunsunuz diye bütün dünya sizin parfümünüzü mü kullansın?

zevkler ve renkler tartışılmazbayanssulusmile

jovan özellikle türkiyeye geldiğimde jovan kullanıyorum mutlaka soruyolar süper koku

avon make me wonder bilenler sizce nasıl bir koku bu bilgilerinizi paylaşırmısınız..

X