Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

LANVİN RUMEUR; parfüm dediğin böyle olur :teytey:yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

gucci emy hafif çiçek kokusu .harika bir parfümdür.kalıcı kokuları sevenlere tavsiye ederimyerimseniben

lacoste u merak edıyorum ama bu sefer davıdoff echo aldım bı sonrakıne
lacoste alayım madem

Lolita lempicka her kullandigimda cok soran oluyoraklinialirimsmile

hypnotic poison herkesin üzerinde taşıyamayacağı şahane bi koku sormadan ziyade kendi aralarında konuşuorlar çok güzel kokuor diye :)

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

benin parfümüm gucci 2......

armani code nasıl bi koku kızlar tatlımı mesela avonun far away var o tarz bişeymi geçenlerde dışarda bi kokuya aşık oldum sordum kadına armani dedi ama hangisi onuda soramadım tabi sizce hangisi

armani code nasıl bi koku kızlar tatlımı mesela avonun far away var o tarz bişeymi geçenlerde dışarda bi kokuya aşık oldum sordum kadına armani dedi ama hangisi onuda soramadım tabi sizce hangisi

armani code karışık bir koku aslında ama çiçek kokusu ağır basıyor sanırım. şık ve hoş bir koku.

lacoste touch o fpink tek gecerim hem hafifi hem kalıcı.ama euopharia sanırım umarım yanlıs yazmamısımdır bu parfüm hakkında fikri olanlar paylasırsa sevinrm

Evidence-Yves Rocher

Ne zaman sürsem,herkes sorar,çok seviyorum bu kokuyu.yaklaşık beş yıldır kullanıyorum ve bu kokuya tutuklu kaldıma.s

O kadar çok parfüm kullanıyorum ki ama Calvin Klein-Europhia, Estee Lauder-Pleasuares ve Avon-Today'ı soranlar olduydu.:)

artık çevremde nerdeyse herkes beni hypnotic diye çağırıor çok sevdiler bende bu kokuyu ve bence her esmer tende çok güzel hypnotic poison.çok uzun zamandır kullandığım için bi ara verip başka bi parfüm kullanmak istiorum şeker baharat ağır ve kalıcı.

surrender ve yves rocherin çilek kokusunu karıştırdım aklinialirimsmilebigün çıktım....hayatımda ilk defa bu kadar kişi parfümümü sordu nohaoldumsmilee desem bilemedimbilmiyorumkismilesevgilimde çok sexi bu parfüm ne diye soruyo safım benimŞeniz

X