Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

212 sexy hypnotic poison diorum başka bişey demiyorum 212 sexy daha ben satın almadan kadın deneme amaçlı üstüme sıktığımda sormuşlardı

cacharel lou lou ve shisedo zen vede Delices de Cartier klasik cok guzeller

hypnotıc paıson hıc bana degıl bılmıyorum ne kıskanması kusturacak kadar ağır bayık bir parfüm böö

Lancome hypnose.,Visit ve DKNY delicious..geçenlerde eczaneye girdim.,DKNY vardı bende de ..eczanedeki kızlar ilaçlara eğildiler yazmaya,biri öbürüne güzel bir koku geldi sen mi sıktın dedi ..hayır dedi öbür kız, sonra bana doğru eğilip gülümsediler ,çok beğenmişler yani..benimde favorimdir kendileri.))

Burberry weekend,kadınlar hemen tanıyor.hafıf ve hos

hypnotıc paıson hıc bana degıl bılmıyorum ne kıskanması kusturacak kadar ağır bayık bir parfüm böö

evet ya burdada çok övüldü
gittim bi kozmetik mağzasında kokusunu denedim
çok ağır ,ağırlıktan öte tuhaf bi kokusu var
bilmiyorum pek beğenmedim

amor amor daha güzel ve daha çekici bi koku bayanssulusmile

Hypnotic poisonu bende denedim ama benim çok hoşuma gitti,yürüdükçe koku daha güzelleşti ,almayı bile düşünürüm..zevkler ve renkler diyelim..

bu parfumler cok guzel denemeni oneririm

$Givenchy parfum.jpg

Eki Görüntüle 37639

britney spears aldım şeker kokuo çok hoşuma gitti.. franbuaz ve vişneliymiş..

burberry the beat süper bi koku sıkınca herkes soruyo

cacharel eden çok güzel bir parfümmüş kızlar... parfümeride denediğim zaman çok ağır gelmişti hiç beğenmemiştim. geçenlerde annem almış durdukça güzelleşiyor...

jaen paul 2 bir kez kullandım testerını vermişlerdi dışarıda otobüs beklerken yanımdaki kadın "rüzgar estikçe çok güzel bir koku geliyor sanırım sizden ne kullanıyorsunuz?" diye sordu ve o gün boyunca da yakınıma gelen ya da yanından geçtiğim çoğu kişi bu kokuyu sordu ve güzel olduğunu söylediler.şimdiki favorim jean paul 2 ilk fırsatta almayı düşünüyorum kesinlikle ilk defa bu kadar kalıcı ve herkes tarafından sorulan bir parfüm olarak bunu gördüm ben kokusunu ara aldım ama bariz bana gelmiyordu kokusu ama çevremdekiler gayet iyi şekilde duymuşlar ve beğenmeyen olmadı.

Bir ara wish almıştım herkes çok güzel adı ne diye soruyordu. :)
Bir de jean paul gaultier classic çok dikkat çekerdi çok beğenirlerdi.

Noa. açık parfüm olarak kullanıyorum ve değistiremiyrum bi türlü bu kokumu. cünkü herkes cok begeniyor. hafif ama etkileyici.

Eklentiler

• $NOA_W.jpg
    $NOA_W.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
armani gio herkes sorar..

bnde sexıı grafıtıyı kullandıgımda herkes soruyor dıkkat cekıcı bır koku.. ama kullanan kısının ten kokusuyla uyum saglaması cok onemlı...

evet sexy grafitiy güzel bir koku resmen şeftali ve şeker karışımı bir koku ama fazla sıkıldığında boğucu olabiliyor.

X