Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

ben nına rıccı kulanıyorum cok guzel parfum her kes soruyor emın olun

ysl cinema dıye duyarım ama kokusunu bılmıyorum nasıl.:kahve:

st-1253317-2.jpg
st-1253317-1.jpg

Chanel Candy inanılmaz kalıcı ve etkileyici bir koku. Fazla sıkıldığında çürük çilek gibi kokuyor ama olsun :pp
212 Sexy'de şekerli kokuları sevenler için güzel bir koku.
Çiçek kokusu sevenler için de Paris (Hilton değil ama)
Bu 3 kokuda gayet kalıcıdır, buram buram kokar ve hangi parfümü kullanıyorsun sorularından da bezdirir. :pp

bugün burda yazılanlar doğrultusunda bi kaç parfüm denedim.
1-cacharel noa:eh işte fena değil.
2-armani remix-bana çok ağır geldi
3-davidoff cool water-sıradan gbi geldi
4-bvlgari jasmin miydi klasik miyi hatrlamıyorum en kötüsü oydu sanırım.

kısacası çok kolay parfüm beğenmiyorum kızlar maalesef:bbo:

bi kaç zaman sonrada yıne burda yazılanlardan deneyeceğim bunlardan:

1-ysl cinema
2-givenchy absolutely irrestible
3-chanel allure ve chanel chance
4-212 sexy
bunlarıda denemek istiyorum.

hayatımın parfümünü bulmak istiyorum ama daha bulamadım. yardımcı olursanız sevnirim.

8 senedir burberry clasic kullanıyorum
o kadar yapıştı ki üzerime
bu kokuyu koklayan herkes o ortama benm girdğimi direk anlıyorkaydirigubbakcemile3

ama değiştirmek istiyorum parfümümü
hafif çiçek kokularını seviyorum ben

ve tenden tene çok farkediyor koku

burda o kadar escada,davidoff,212 yazılmış
bana çok kötü geliyor bunlar :umursamaz:
herkes tenine sıkıp denemeli
burda yazılanlarla direk parfüm almayın kızlarzemuszemus

ysl cinema dıye duyarım ama kokusunu bılmıyorum nasıl.:kahve:

edacım cinema harika bir koku pek kullananda yok çok dikkat çekici geçenlerde bankayı gittim arkamdan bankadaki kız geldi sordu ki bunun gibi çok soran var bazılarınada söylemiyorumm:))):enbuyukkk: mutlaka denemelisin

edacım cinema harika bir koku pek kullananda yok çok dikkat çekici geçenlerde bankayı gittim arkamdan bankadaki kız geldi sordu ki bunun gibi çok soran var bazılarınada söylemiyorumm:))):enbuyukkk: mutlaka denemelisin

sağol canım boymere gidince bakarım kokusuna teşekkürlera.s.

lanvın oxygene bu parfümü hiçbir yerde bulamıyorum senin bildiğin bir yer var mıı....

ben noa kullanıyorum genelde kadınlar wcnde sorarlar her sigara sonrası sıkarım bu yazda havaalanında bayanın biri bir adama sordurttu şakkıdı dışarda sigara içmiştim içeri girerken sıktımda :)ama tenimde kayboluyor ne kadar sıksamda bana kokmuyor :KK43:

ben noa kullanıyorum genelde kadınlar wcnde sorarlar her sigara sonrası sıkarım bu yazda havaalanında bayanın biri bir adama sordurttu şakkıdı dışarda sigara içmiştim içeri girerken sıktımda :)ama tenimde kayboluyor ne kadar sıksamda bana kokmuyor :KK43:

bende noa cıyım canım..orjinali çok kalıcı.bitirdim onu şu an dp kullanıyorum. orjinali kadar kalıcı değil. bu arada sen kokunu duymazsın zaten =) bana da kokmuyor gibi gelir.. ama bi ortama girdiğimde bu parfüm kokusu da nerden geliyor diye sorarlar.. kokusu muhteşem

jilsander style,hypnotic posion,lancome magnifigue

X