Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

moschino funny,paco rabanne ultraviolet ve özellikle bvlgari'nin bvlgari isimli parfümü bunları ne zaman kullansam ismi ne diye soruyolar ama herkes ben gibi kokmasın diye yakın çevreme pek söylememeyi tercih ediyorum :))

Parfüm zevklerimiz tutuyor. Funny'yi bilmiyorum onuda deneyeceğim.

givanchy organza diyorum hala,gittikçe değişen cok acayip değişk kokusu var. herkes soruyor.

armani kullanıorum, gerçekten çok hoş bi kokusu var ve kalıcı a.s

Armani Diamonds kullandigim gün her yanima yaklasan arkadas ne güzel kokuyorsun sen diyor :)

tabiki klasik kokum chanel 5.. onun dışında burberry klasik muhteşem kokuyor. sanki karamela gibi. her sürüşümde bir kaç kişi soruyor.

Avon Today. Benden parfümümü öğrenen herkes almaya başladı. Okulda hepimiz aynı kokuyoruz :dance:

bende far away kullanıyorum bu aralar hep olumlu tepkiler aldım ve cok kalıcı kaydirigubbakcemile2

sexy gravite şekerli bi kokudur. Bana bütün arkadaslarım sordu bunu şuan hepsi bunu kullanıo :)

Organza çok güzel koku ama her tene yakışmıyor, baharatlı bir koku çünkü, mesela ben de emanet duruyor:)
Ben de gıvanchy hot couture kullanıyorum bazen onu soruyorlar ama o da aynı şekilde benim içime sinmeyen kokulardan, daha doğrusu bana yakışmıyor:KK43:
Böyle pudrayla şeker karışımı kokan kokulardan tavsiye edebilecek var mı, başkalarında duyuyorum soramıyorum ve kendim bulamıyorum:KK43:
Yardım lütfen.

Aqualina Pink Sugar deneyin, Sonia Rykel not for men vanilya pudralı bi koku onu deneyebilirsiniz.
Vanilya çikolata tarzı kokuları seviyorsanız dior addict de farklı güzel bir koku.

Bunun dışında baskın baharatlı kışlık olsun diyenlere; Dior midnight posion, hypnotic posion ve addict öneririm. Angel la rose (gül kokusu gibi), Lolita Lempicka, Guerlain Samsara, Guerlain Insolance, Gucci Rush, Kenzo amour

Çok baskın olmasa da olur klas ve feminen dursun diyenlere; DG the one, DG Red, Narcisso Rodriquez for her edp ve edt, YSL elle, Armani Idole, Armani Onde

Şık parlak feminen dursun diyenlere; Hugo Boss yeni kokusu, Ralph Yeni kokusu, Lolita Lempicka Si, Ralph Lauren Romance

Genç ve spor hanımlara; DG Light Blue, Armani Remix, CK2U

Temiz koksun diyenlere; Narcisso rodriguez essence, Bvlgari BVL

bunlar hemen aklıma gelenler öneriler:içelim:

Ralph Lauren ( her gün en az iki- üç kişi sorar)

pure poison a ben bayılıyorum herkes de soruyo bilmeyenler tabı:) ayrıca hugo boss deep red de çok sexi ne zaman sıksam eşim ne sıktın diye sorar ordan biliyorum:) ayrıca be delicious yeşili ve kırmızısını kullanıyorum yaz için süper herkes soruyo:lepi:

merhabalar ben parfumde fresh kokularin hastasiyimdir bayakida bir koku hastasi oldugumdan dolayi kullandigim parfumlerim halende olan parfumlerim kesinlikle hangisini sikarsam sIkIyim mutlaka soran olur Chanel coco , Dolce&Gabbana light blue, Burberry classic, Armani Diamonds, Bvlgari Jasmin Noir, Armani Armani Code EDP, Armani Armani She , Dolce & Gabbana The one , Lancôme Hypnôse , Cacharel Noa , DIESEL Fuel bayiliyorum bu kokulara zemuszemus bir arkadasin dedigi gibi bazi kokular tenden tene fark yaratiyor misal bir keresinde ablamin kullandigi Davidoff Cool onda cok begendigim parfumu bende sIkIp bakdigimda bende cok igrenc kokmusdu midem bulandirmisdi yani baskasinda guzel kokan bir baskasinda kokmaya biliyor yukarda parfumlerimin ismini yazdim fresh kokulari sevenlere tavsiye ederim

"ysl cinema" arkaşımla takas yaptık bana lancome miracle parfüm yolladı.
iki fıs sıktım koklamaktan bi hal oldum çiçek bahçesi gibi çok tatlı bi kokusu var
bakalım koklayanlar beğenicekmi :))))
ben çok beğendim

Bruno Banani

Kuzenimin hediyesiydi Almanyadan göndermişti...

ya kızlar yeni evliyken almıştım
bi parfüm var ama ismini hatırlayamıyorum
pembe bi şişeydi dikdörtgen ,kapağı şeffaf kalpti
çok tatlı bi kokusu vardı
deli olicim adı aklıma gelmiyo
şişeyi atmışım kapağı duruyo
yarın kapağın resmini çekip koyayım belki bileniniz vardır

X