Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

B&M, canım bu parfüm bende var.Üzerinde Love Mode,altında pour femme yazıyor.Bu parfüme bayılıyorum.Çok hoş,soft...sositosositosositososito

resim koyabilirmiisin?
tam ismini görmem lazım googlede aratıyorumda :)

rare gold,dior ve caldion özellikle caldinonu çok sorarlar..

kızlar beğendiğim treselle kokusu var pek anlamam kokulardan bana yardım edin bu kokuyu söyledim nasıl hoşlandığımı anlarsınız diye
ben şöle dişiliği ön plana çıkaran dikkat çekici ama ğır olmayan bir koku istiyorum yani ağır şekerli bişi olmasın fresh kokular hoşuma gider ama kadınsı ve dikkat çekici olsun lütfen isim verin çiçek meyveli şeyler olabilir

birde önerdiğinizin orjinalini değil dp den alacağım o yüzden onuda göz önünde bulundurun dp bulunup bulunmadığını ve orjinalliğine yakın olup olmadığını da söylerseniz 40 yıl hatırınız kalır valla :)

kızlar beğendiğim treselle kokusu var pek anlamam kokulardan bana yardım edin bu kokuyu söyledim nasıl hoşlandığımı anlarsınız diye
ben şöle dişiliği ön plana çıkaran dikkat çekici ama ğır olmayan bir koku istiyorum yani ağır şekerli bişi olmasın fresh kokular hoşuma gider ama kadınsı ve dikkat çekici olsun lütfen isim verin çiçek meyveli şeyler olabilir

cnm kullandigim parfumlerim Chanel coco , Dolce&Gabbana light blue, Burberry classic, Armani Diamonds, Bvlgari Jasmin Noir, Armani Armani Code EDP, Armani Armani She , Dolce & Gabbana The one , Lancôme Hypnôse , Cacharel Noa , DIESEL Fuel bayiliyorum bu kokulara bir arkadasin dedigi gibi bazi kokular tenden tene fark yaratiyor misal bir keresinde ablamin kullandigi Davidoff Cool onda cok begendigim parfumu bende sIkIp bakdigimda bende cok igrenc kokmusdu midem bulandirmisdi yani baskasinda guzel kokan bir baskasinda kokmaya biliyor yukarda parfumlerimin ismini yazdim fresh kokularin ismini sormusun bunlari tavsiye ederim
ama bunlarin hepsi orjinal a.s.

dolce vita kullanan yokmu ben çok seviyorum onun kokusunu zemuszemus

ya yokmu benim kalp kapaklı parfümümü bilen kızlarrrrr

cnm kullandigim parfumlerim Chanel coco , Dolce&Gabbana light blue, Burberry classic, Armani Diamonds, Bvlgari Jasmin Noir, Armani Armani Code EDP, Armani Armani She , Dolce & Gabbana The one , Lancôme Hypnôse , Cacharel Noa , DIESEL Fuel bayiliyorum bu kokulara bir arkadasin dedigi gibi bazi kokular tenden tene fark yaratiyor misal bir keresinde ablamin kullandigi Davidoff Cool onda cok begendigim parfumu bende sIkIp bakdigimda bende cok igrenc kokmusdu midem bulandirmisdi yani baskasinda guzel kokan bir baskasinda kokmaya biliyor yukarda parfumlerimin ismini yazdim fresh kokularin ismini sormusun bunlari tavsiye ederim
ama bunlarin hepsi orjinal a.s.

canım bunlar dp de yokmu? mafoldumben o kadar para vermem şimdi orjinaline

canım bunlar dp de yokmu? mafoldumben o kadar para vermem şimdi orjinaline

cnm valla bilmiyorum dp sanirsam acik parfum oluyor degilmi busene turkiye ye tatile gitdiginde arkadasim bulgari jasmin almis ordan bire bir di kokusu bakmisdik benimkiyle ama nerden dolturdu bilmiyorum oralara gidince isimleri al sor cnm enfazla bukadar yardimci olabilirim cunku hic imitasyon kullanmadim bilemiyecegim :hulya:

silver rain e bayılıyorum ama çok pahalı

işte kaç gündür ismini aradığım parfüm :))
sonunda buldum
buna bayılıyorum ben çok güzel anılarımı getiriyo aklıma:)
çok tatlı bi kokusu var
hemde öyle çok uçuk fiyatı yok

B&M bende kullanıyorum bu parfümü. arkadaşım fransadan hediye getirmişti. tatlı bi kokusu var hakikaten. sen kapağını koyunca benimkin bnzettim ama belki değildir diye birşey sölememiştim.

birde bi kokuya çok benzetiyorum bunu ama çıkaramadım.CADIARZU

B&M bende kullanıyorum bu parfümü. arkadaşım fransadan hediye getirmişti. tatlı bi kokusu var hakikaten. sen kapağını koyunca benimkin bnzettim ama belki değildir diye birşey sölememiştim.

birde bi kokuya çok benzetiyorum bunu ama çıkaramadım.CADIARZU

olsun söyelseydin keşek kaydirigubbakcemile3kaç gündür ismini hatırlamaya çalışıyorum biliyomusun kriz geçirdim bulana kadar :roflol:
neyseki buldum

X