Lancome'dan miracle, 1 hafta önce aldım.
Herkes kokumu sorar oldu.
Daha önce tous kullanıyordum,
Ama kokusunu kendimde alamıyordum.
Miracle öyle değil, şu saat oldu hala kokumu hissedebiliyorum. zemuszemus
Kesinlikle tavsiye ederim hanımlar opuyorumnanaktan
spicy ben de oxygene'e bayılıyorum ama artık üretimi yapılmıyormuş :1no2: dp'de sordum onlar da artık yapmıyoruz dediler.. sen hala kullanıyor musun? kullanıyosan nerden alıyosun??
Organza çok güzel koku ama her tene yakışmıyor, baharatlı bir koku çünkü, mesela ben de emanet duruyor:)
Ben de gıvanchy hot couture kullanıyorum bazen onu soruyorlar ama o da aynı şekilde benim içime sinmeyen kokulardan, daha doğrusu bana yakışmıyor
Böyle pudrayla şeker karışımı kokan kokulardan tavsiye edebilecek var mı, başkalarında duyuyorum soramıyorum ve kendim bulamıyorum
Yardım lütfen.
benimde kullandığım çok parfümüm vardır ama özellikle gündüz ve gece die ayırırım . bunların içinde chanel allure ve avon un tresellesini bende çok beğeniyorum...
CK - Eternity , Clinique - Happy Time. Ama bu aralar takıntım DKNY Be Delicious yeşil elmalı olan ve herkez soruyor hangi parfüm diye. Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan bir firma Donna Karan. Bu konuyla ilgilenenlere duyurulur
CK - Eternity , Clinique - Happy Time. Ama bu aralar takıntım DKNY Be Delicious yeşil elmalı olan ve herkez soruyor hangi parfüm diye. Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan bir firma Donna Karan. Bu konuyla ilgilenenlere duyurulur
avonun for avay, christian Lacroix, celebre, rare gold ben bunları kullanıyorum zaman zaman avonun bazı parfümleri uçucu ama bunlar kalıcı çevremdekile hayran kalıyo..
moschino funny,paco rabanne ultraviolet ve özellikle bvlgari'nin bvlgari isimli parfümü bunları ne zaman kullansam ismi ne diye soruyolar ama herkes ben gibi kokmasın diye yakın çevreme pek söylememeyi tercih ediyorum :))