Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kenzo leupar çooooooooooook güzel,ferah bir hanımeli kokusu....paraya kıyınca orjinalini, bazende açığını alıyorum:)

Çok sexy bir parfüm önerisi rica ettim vichy'nin son çıkanını tavsiye ettiler.Aldım kullanamadım çekmecede duruyor o ayrı;
nasıl ağır nasıl kabus gibi bir koku anlatamam bırakın sexy'liği yanınızdan kaçarlar.
Parfüm önermedim belki ama aklınızda bulunsu asla denemeden sipariş vermeyin...

dolge gabbana light blue
yıllardır kullanıyorum tum arkadaslarım o kokuyu duyunca hemen benı aralar bnmle ozdeslestı artık
cok begenıyorum

my givenchy ....yurt dısından almısdım pembe karelı bı sısesı var sadece 50 ml uretılıyodu suan hıc bıyerde bulamıyorum. ama ne zaman sıksam ozellıkle erkekler cok guzel kokuysun dıyolar :teytey:

yıllardır cacharel'in noa parfümünü kullanıyorum ama orijinal değil hatta nedense orijinalin kokusunu sevmiyorum açık parfüm daha güzel geliyor bana ve yaklaşık 6-7senedir hep noa kullandım arada bir yeter artık değiştiriyim diyip çok hoşuma giden kokular alsam da en fazla bikaç hafta içinde kokusunu özleyip noama geri dönüyorum artık herkes benimle özdeşleştirdi zaten bu kokuyu ama yabancı bi ortama gittiğimde alışveriş yaparken falan çok kez sordu bana insanlar ben de gururla noa diyorum :)

Calvin Klein -euphoria bu parfumu simdiye kadar sormayan cikmadi.Hatta magazada alisveris yaparken calisan bayan bile gelip sormustu: )

my givenchy ....yurt dısından almısdım pembe karelı bı sısesı var sadece 50 ml uretılıyodu suan hıc bıyerde bulamıyorum. ama ne zaman sıksam ozellıkle erkekler cok guzel kokuysun dıyolar :teytey:

canım sölediğin koku nasıl tatlı i kokuusu mu war yoksa fresh tarzında mı? söylediğin kokuyu netten buldum güselse bn de alıcam.

burbery weekend,tiffany asıllarını almak kısmet olmadı işsizlikten öncesinde öğrencilikten..ama acık alıom

Calvin Klein -euphoria bu parfumu simdiye kadar sormayan cikmadi.Hatta magazada alisveris yaparken calisan bayan bile gelip sormustu: )

arkadaşım hangisi senın dediğin şişesi ne renk?

canım sölediğin koku nasıl tatlı i kokuusu mu war yoksa fresh tarzında mı? söylediğin kokuyu netten buldum güselse bn de alıcam.

valla cok agır deıl fresh cıcek kokusu...kesınlıkle tavsıye edıyorum super bı koku.bıde soyle dusun senı gıbı kokan kız olmıcak ben sımdıye kadar kımsede benım parfumumun kokusunu duymadım. ne acığı var nede sahtesi...yanı ozel olucaksın.ama tek sorun turkıyede bulamıyorum senağlama sıkmayada kıyamıyorum oyuzden...genc yaslara cok uygun bı koku tarz olarak. fıyatınıda gayet uyguna almısdım sanırım 30euro falandı 50ml :teytey: resmını yukledım ama gorunuyomu bılmıorum beceremedım sanırım a.s.

Eklentiler

• $o.852[1].jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 101
Lanvin- Oxygene kesinlikle harika ve hafif bir koku. burberry weekend de lanvin kadar güzel koar ama biraz daha ağırdır.

ıncandessence ve Jador
ıkiside çiçek kokusu ikiside çok kalıcı.. Jador ilk göz ağrım zaten :1rolleyes:
Mükemmeller =)

Coco Mademoiselle Chanel :sm_cool:
Çok çok başarılı bir parfüm.
Kesinlikle orjinali kullanılmalı. Sahtesi asla aynı etkiyi yapmıyor. Kışın bunu kullanıyorum

Eşim Lacoste Pink of Love almış bana Free Shop tan. Kolay kolay parfüm beğenmez
Onun için birçok koku orta yaş kokusuymuş. Bunu çok beğendi genç kokusu diyor
Ben de çok beğendim.

canım lacostenın kokusu nasıl?:1rolleyes:

ysl cinema parfumunu herkese oneririm herkes soruyor bu kokuyu girdiginiz ortamda hemen dikkat ceken mukemmel bir koku hayatimin parfumu:asigim:

ysl cinema parfumunu herkese oneririm herkes soruyor bu kokuyu girdiginiz ortamda hemen dikkat ceken mukemmel bir koku hayatimin parfumu:asigim:

"Yves Saint Laurent Baiser de Cinema" ve " Yves Saint Laurent Cinema " hangisi daha güzel ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…