Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

canım lacostenın kokusu nasıl?:1rolleyes:

Ben locoste pink kullanıyorum
Çokta seviyorum kokusunu
hatta her girdiğim ortamda herkes sorar ne sürüyorsunda böyle güzel kokuyorsun derler..
Geçen asansörde üst komşumuz demek bu güzel kokunun sahibi sizmişsiniz dedi..
Kuafördeykende fön çeken bey sordu ,kaydirigubbakcemile3

tamam bende koklarım gidip bir aradan merak ettim bır koku hastası olarak sağolun kızlar...:1hug:

chanel - chance ı çok soruyorlar

hypnotic poison we lancome hypnose hangisi?? we 212 - channel chnance de en cok beğenilen parfümler..bunlardan birisini alıcam ama hangisi..içeriklerini yazın bana bilenlerr :)
sarışınım .. hangisi gider.... iğde meyveli çiçeksi kokular kullandım su ana kadar ama şçle afrodizyak özelliikli bişe önerin bana paraya kıycam bu seFer

Chanel Chance harikaa ayrica annem Nina Ricca kullaniyor herkes soruyor...ama iste kokular tenden tene degisiyor..ayrica mevsimede dikkat..

evet bende emrak ettım sımdı o kokuyuu anlatrmısın bırazd aha:)

Herkesin tenine göre değiştiği için parfüm seçmede dikkatli olmalıyız bence ten kokusu önemli..

kızlar bende chanel chance çok duydum ve merakediyorum arkadaşım şuan anda yurt dışında ona ısmarlıyacağım ama aşağı yukarı fiyatını bilen varmı çok fazlaysa arkadaşıma yük olmasın söylemicem..

cok komik bisey anlatiyim size kizlar ben yurtdisinda yasiyorum buraya ilk geldigimde hastalanmistim ve dr a cevirmenle gitmek zorunda kalmistim. dr bayandi muayene etti sonra bisey sordu heralde cevirmen dalga geciyor benle dedim hangi parfumu kullaniyorsun onu soruyor dedi cok sasirdim ve guldum yuh dedim koyun can derdinde kasap et...neyse o gun gvenchy sikmistim.sengözlerimebaksanab

chanel allure her sürdüğümde herkes çok beyenio özellklede sevgilim :asigim:

parfümeri ve dutty free lerde yaklaşık 100 küsür civarı canım ama gerçketn çok hoşş bi kokudurr o da ama allure yide tavsiye ederim

hypnotic poison
ve chanel chance,
zaten ağır kokular,sıktın mı herkez koklamış bulunuyor ve bilmeyen soruyor akannehir
kokular ünlü olduğu için parfümünün adını sormalarına bile gerek yok.
hatun Hypnotic Poison sıkmış buram buram kokuyor derler yani.kaydirigubbakcemile2
erkekler kadınlarda baharatlı ağır kokuları sevmiyorlar,çiçek özlü,vanilyalı,çilekli hafif bu tarz kokuları bayanlara yakıştırıyorlar.yerimseniben
bende öyle bir koku arıyorum şu an...

ben kullandığımda adını bilmesinler merak etsinler parfümümün bir gizemi olsun istiyorum.
bi parfüm keşfedicem CADIARZU

dore ekmeksepetli kırılmaz cam mutfak saati ve kozmetik ile parfüm takası isteyeeeen delikafadulden

escada magnetisizmi çok beğendim bn kullanan varsa yazabilir mi?

lolita lempicka, kokusunu kullanan biri varsa acil yazabilirmiii,
sipariş verecem ama kokusunu bilmiyorum.
ağır koku sevmem,başımı ağrıtıyor,
kızlaar acilllllllllllllllllllll

lolita lempickanin hangi kokusunu merak ediyorsun canim ?sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…