Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

dün burberyy classic aldım ve hala dünden beri kokusu tenimde kıyafetlerimde duruyor ve kendimi koklamaktanbir hal oldum süper bir koku ve hangi magazaya girdiysemm nereye gittiysem mutlaka bir soran oldu bu kokuyu d&p den aldım bu arada):

Kesinliklee ESCADA MAGNETıSM : )))) Önce D&P den aldım beğendim, sonra orjinalini aldım şişesi çook hoşşş.. ıkisi de acayipp kalıcıı, ama D&P çook yağlı yaa :S Her ne olursa olsun ESCADA MAGNETıZM :) :lepi:

Vanilyalı kokuları çok severim, The Body Shop'un Vanilla parfümünü kullanmıştım bir süre.
Çok çok kaliteli bir parfüm sayılmasa da hafif, hoş bir kokusu vardı ve birkaç kişi adını sormuştu.

avonun bir çok parfümünü kullandım kalıcılık konusunda malesef yetersizler en kalıcı parfümmü surrender ve far a way bence diğer parfümleri çok gereksiz sabah sıkıyorsun öğlene kokudan eser kalmıyor bir ara angel kullanmıştım üniversite yıllarımda sarılıp öğtüğüm arkadaşlar tekrar sarılıyordu erkekler tabi kızlarda çatlıyodu tam kış parfümü ve çok şekerli dpden alıyordum :) birde davidof vazgeçilmezimdi şimdi avon parfümlerim bitmek üzere dp ye gidip yeni parfümler denicem :)
hypnotic poisonu ben sormuştum mükemmel kokuyordu :)

benim vaz geçemediklerim ..hepsi süper kokuyo :)

lacoste pink
amor amor
D'sing barogue (yeşil olan)
caldion
oriflame fire
avon for away

Son düzenleme:
lancome- miracle çok severek kullanıyorum ben
pek çok kişi de soruyo

20090305_123190900099

Elizabeth Arden-Pretty daha bi hafta önce aldım en az 10 kişi sormuştur süper bi kokusu varzemuszemusopuyorumnanaktan

benim vaz geçemediklerim ..hepsi süper kokuyo :)

lacoste pink
amor amor
D'sing barogue (yeşil olan)
caldion
oriflame fire
avon for away

off harıkasın canmm =)) benm sewdıgım butun parfmler burda var amorr amor ...firee + foraway bu ıkıısne hastayımm.... geneldee dershanede forawayımı sorralardı...

Amor amor nasıl kötü bir kokudur o öyle
Sabah hatunun biri sürmüş
Koku ağır hemen anlıyorum zaten amor amorun kokusunu
Kusacaktım neredeyse
Sürmeyin allah aşkına o kokuyu ya
Eziyet çektirmeyin insanlara
Nasıl pis kokuyor anlatamam..

walla benm bı arkdsım doldurmuss ve harıkaa kokuyoduu kıza sarılırkenn kendımı sapık gıbı hıssedıyodum boynuna dogru gıdınce =)) acaba cesıtlerımı varkıı ??? amaa benm dedıgım orflıme mı bılırsenızz ordakı FıRE a cok benzıyo kokusu zaten o parfumede hastayım

kızlar ben gucci rush kullanıyorum kokusu mükemmel herkes bayılıyor benden tavsiye.

Kızlar bende bunları yeni aldım,2 side şahane kokuyor,özellikle bvlgari'yi şiddetle tavsiye ederim.

fotoraf0141.jpg

fotoraf0142u.jpg

fotoraf0143v.jpg

Buda toplu görünümkaydirigubbakcemile3

fotoraf0145.jpg

Amor amor nasıl kötü bir kokudur o öyle
Sabah hatunun biri sürmüş
Koku ağır hemen anlıyorum zaten amor amorun kokusunu
Kusacaktım neredeyse
Sürmeyin allah aşkına o kokuyu ya
Eziyet çektirmeyin insanlara
Nasıl pis kokuyor anlatamam..

valla ben bayılıyorum o kokuya bayıla bayıla da kullanıyorumzemuszemus
amor amor "pis" denilicek gibi kötü bi koku değilki
aksine tanıdıklarım çok beğeniyo
bende koklayıp alan 3 arkadaşım var :nazar:
zevklerle renkler tartışılmazmış kaydirigubbakcemile3

walla benm bı arkdsım doldurmuss ve harıkaa kokuyoduu kıza sarılırkenn kendımı sapık gıbı hıssedıyodum boynuna dogru gıdınce =)) acaba cesıtlerımı varkıı ??? amaa benm dedıgım orflıme mı bılırsenızz ordakı FİRE a cok benzıyo kokusu zaten o parfumede hastayım

evet fire nerdeyse tıpkısı amor amorun
aynen bende bayılıyorum koklayınca içim bi hoş oluyokaydirigubbakcemile3

X