Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

evet fire nerdeyse tıpkısı amor amorun
aynen bende bayılıyorum koklayınca içim bi hoş oluyokaydirigubbakcemile3

evet yaa benımdee =)) anladım kı ıkımızın zevkı aynıymıs canm... hatta ben arkdsın boyuna yapısıyordum ayy :kedi::kedi:

evet yaa benımdee =)) anladım kı ıkımızın zevkı aynıymıs canm... hatta ben arkdsın boyuna yapısıyordum ayy :kedi::kedi:

ilk aldığım gün mağzada denemelik önüme eşarbıma sıkmıştım
ogün koklaya koklaya bi hal oldum :kedi:
zevlerimiz demekki aynı ya erkek parfümü var PRIVACY bi koklayın derim bitiyorum bu kokuya ya
utanmasam ben sıkarım :kedi: kaydirigubbakcemile3 hem uygun hemde baya kalıcı

Uzun yillar boyunca Bvlgari Omnia'yi kullandim daha sonra kokusuna hayran kaldigim Chloe'ye gectim kokusu muhtesem cok farkli cok dogal temizlik ve sadelik kokuyor sanki
:kedi:

dior dan j'adore ve nina ricci den nina çok fresh ve hafif kokulardir
her kullandigimda herkez soruyo ismini
yaz aylarinda kullanilacak en guzel kokular bence

escada , davidoff ve amor amor...özellikle amor amor u soran çok oldu...

lancome hipnose şişeside kokusuda çok güzel zemuszemus

davidof cool water ve body shoptan aldığım vanilya kokulu parfüm :)
ikisini de sormayan yoktu.

benimde escada sexy grafithi herkes sorar bunun kokusunu bu ne yaa çok güzel kokuyo die zemuszemus

diorun hypnotic poisonunu herkes sorardıı hatta bi kez otobüste birisii sormuştu :KK70::KK70:

Calvin Klein-Euphoria
Lancome-Miracle
Lancome-Magnifique
Escada-Escada

vallahi arkadaşlar bu konuda çok ketumum ben ya,sanki parfümümü söylersem tarihte gizli kalan bir sırrı söyleycekmişim gibi geliyor bana:eek:lmaz:

Alien Thierry Mugler

nasıl tepkıler yorumlar geldı alien a... kardeşime amerıkadan alıen .. versace crıstal noır.. ve celvın claın ın 5lı set parfumunu ısmarladım....hihoyyyt ramazan bayramında ayrıeten parfum bayramı yapacam:sm_cool:

X