Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Royal sanders extase ölüyorum bu kokuya ama türkiyede bulmak imkansız ötesi zemuszemus

kıs dream don yuvana bu arada siz devam edin kıslaaaaaaaarrrrrrropuyorumnanaktan

cnm orjinalini bilmiyorum açıkcası.bn şuanda doldurma kullanıyorum.tabiki onlarda firmasına göre deişiyo :)

canım sana da soruyum aynısını fiyatı ne kadar bide tam kokusu ne ?

canım kokusu şişesinin şeklinden de anlaşılacagı gibi elma :) üst notalar greyfurt, salatalık,manolya,orta notalar elma,gül,menekşe,alt notalar amber ve çam'dan oluşur.ama sürdükten sonra yeşil elma kokusu kalıyor üstünde.kokusu joop - all about eve gibi.ben ondan çok seviyorum ama.iki parfüm de havvaya gönderme yapıyor elma ile :KK70: cidden lezzetli parfümler.

DOLCE&GABBANA light blue kullanıyorum ve cok guzel bı koku herkeste soruyor.vazgecemedıgım bır parfüm.

escada magnetizm,bvlgari blue ,lolita lempicka bu 3 parfümü kullanıyorum,üçünüde soran oldu..misss gibiler..

kızlar ben çiçek kokularnı seviyorum önerceğiniz bi parfüm varmı???

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

evet canım escadayı bende kullanıyorum ve herkes soruyor dediğin gibiopuyorumnanaktan

X