Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

escada magnetism
nina ricci nina
birde avonun bi parfümünü kullanmıştım sanırım artık yok rare pearl dı adı yolda çevirip soruyolardı çok güzel bi parfümdü

arkadaşlar esmer tenli diilseniz clinique in aromatik elixir adlı parfümünden bir tane edinin..birde armaninin city glame she sormayan olursa şaşarım arkamdan takip edip soruyolar..ve günlerce çıkmayan kalıcı bir koku ..lancome un magic moir vardı ama şimdi türkiyeye gelmiyo dolum olanı var bunların orjinalini alamayana öneririm çok benzer merak etmeyin...kaydirigubbakcemile5

esmer tenlilere önerebileceğiniz hem tende kalıcı,hem koklayanın hafızasına kazınıcı bu ne diye sorduran parfümler hangileri kızlar?

kızlar bir koku var inanın böyle birşey olamaz yazada çok uygun ve günlerce kokusu çıkmıyo...jıl senderın pembe yazılı sport olanı mutlaka deneyin canlarımkaydirigubbakcemile5

avonun pur blanca blush sıktıgımda bı cok arkadasım soruyo uzerımı kokluyo gercekden de cok hos bı kokusu var:1shok:

esmer tenlilere önerebileceğiniz hem tende kalıcı,hem koklayanın hafızasına kazınıcı bu ne diye sorduran parfümler hangileri kızlar?

hayatım chanel in coco chaneli muhteşem esmerlere çok uygun birde :eek:kaşmir

boutik_mdb_rougeroyal.jpg

ROUGE ROYAL
Marine de Bourbon: Dünyaca ünlü "Princesse Marina de Bourbon" tarafından yaratılmış olan parfüm, ilahi askı sembolize ediyor. Kuş üzümü, çilek ve yeşil limon esanslarıyla başlayan ferahlık, kalp notalarda yerini yasemin, vadi zambağı ve ylang-ylang'e bırakıyor. Dip notalardaysa oryantal esintiler taşıyor. Parfüm, ihtişamlı kraliçelerin sofistike kışkırtıcılığını anımsatıyo

kzıalr super bu bende var mıs gıbı tatlı bır koku sekerlı ama cıceklıgıbıde resım eklemeye calıstım olmadı

slm kızlar lolita lempicka kullananız varmı bide kokusu nasıl neye benziyo beyaz tenlilere gidermi acaba koku arıyorum ama karar veremedım yaaaa aklım karıstıÇok üzgünüm çoook

Elizabeth Arden-5th Avenue

Muhteşem bir çiçek kokusu..

Jilsander Sun sorulur bende hatta sorulmaz direkt bilinir.Derlerki Sun
var üzerinde demi.

türkçesi şanel kendi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

niyeyse şimdiye kadar kimse beni durdurupta parfümümü sormadı :çok üzgünüm: kendimle bütünleşen bir koku bulamadığımda burdan belli oluyor kaydirigubbakcemile3

cok ıddalı parfumler kullandım ama bu ne boyle aman Allahım dedırten bır tek burbery wekeend oldu kızlar bırde camasır yumusatıcım yumoş moru:kızgın:

ben oriflame after hours kullanıyorum.Gerçekten çok hoş ve hafif bir koku.Arkadaşlarımda çok beğeniyorlar

X