Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kızlar mutlaka LANCOME' dan POEME' yi kullanın.. Süpper bi koku.. Sürünce herkes bayılıyorr.. Varmı benden başka kullanan?hihoyyyt:lepi:
Benimde poeme im severim kokusunu ho$tur ama çok bilindik artık.Çok oluyor çıkalı Poeme

benimde tropical punch birçok kişi sordu

Son düzenleme:
Ark aranızda avonun little white dress i kullanan var mı nasıl bir koku acaba

jan paul guilter herkes koklarrrrrrrrrrrr ve bayılır .))

Ark aranızda avonun little white dress i kullanan var mı nasıl bir koku acaba

ben kullanmıştım ama benimki little black dress ti.. vücut spreyi olarak çok işime yaradı ama parfüm konusunda ben başka parfüm kullanmadığım için çok da etkili bi koku olduğunu söyleyemiycem.

tommy girl harika..
avon treselle ninde çok etkileyici sıkınca benimkii yanımdan ayrılmaz:)

tommy girl mutevazı bo koku gıbışakkıdı

lolita lempicka mutlaka yanımdan her geçen soruyo
hatta bi kere aşkımın ablası sordu aşkım da o büşrada büşranın teninde güzel duruyo sakın sen kullanma demişti :eek:

armani she&Diesel white kadın erkek farketmiyor herkes soruyor. yerimseniben

arkadaşlar bu sefer ben sordum cevap çok ilginç oldu arkadaşımın kuzenine harika kokuyorsun ismi ne dedim özel bir parfüm dedi feromenliymiş amerikada kimyager bir sevgilisi varmış özel bir parfüm yapmış inanılmaz güzel bir koku kendisinede çok yakışmış önce anlayamadım ama sonra açıklayınca şaşkın şaşkın hadi yaaa dedim feromen olayına! çok rica ettim bitanede aynısından bana yaparmı diye şimdi beklemekteyim:)kargo çıktı ama hala gelmedi :KK43: heyecanla beklemkteyim 3 haftadır heryerde feromon araştırmaktan bir hal oldum :uhm:

diesel- fuel for life

lancome-hipnosse

hugo boss- deep red i cok soruolar bana

X