Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

tekin acarda sample olarak vermişlerdi loewe-quizas
muhteşem bi koku bayanlar
ama gerçekten fiyatı da muhteşemm
yine de tavsiye ederim,bir de mango delirium geçende söylediler bende hemen denedim gerçekten güzell
sipariş verdim bile
güzellik uzmanlarına tanıtımında erkekleri delirten koku diye sunmuşlar (adı gibi:)))

avon little white dress kullanıyorum bence çok güzel bir koku.bi arkadaş avonları geç demiş.bence avonun hem kokuları çok güzel hem de bir parfüme servet yatıramayanlar için çok güzel bir alternatif

Ben bütün parfumlerımı avondan alıyorum.

wish of live. bunu soran cok oldu kaydirigubbakcemile2

ama ben bı kokuya sabıt kalamıyorum mslesef sık sık degıstırıyorum,şuandada 6 tane parfumum var acılmamış delikafadulden

kendı koumu bı yaratamadım gitti laelaelaelaelae

escada magnetizm- 212 sexy- ck eupheria vaz gecemedıgım kokularım . ozelllıkle ck parfumunu tavsıye ederım afrodızyak etkısı var parfumu sıktıgımda arkadaslarım agzımın ıcıne dusucekler nerdeyse ve dıkkat ceken bır koku ılgı cekıosunuz afrodızyaktan olsa gerek:)

FM 171 feromonlu(Calvin Klein Euphoria'nın esansı).....her gün sıksam sıkılmam.ama gene de arasıra başka parfümlere geçiyorum

Jovanı kullandığımda herkes adını sorardı, ama artık bulamıyorum.Şekerimsi bir kokusu var.Fiyatıda çok uygun ve çok kalıcı. Giysilerim yıkandıktan sonra bile kokusunu hissediyordum.Almanyadan getirttiğim bir parfümdü, kullanan var mı? Türkiyede bulamıyorum, kullanan varsa nerden bulabilirim.

Kızlar caldion (beyaz olanı) denedim çok hoşuma gitti.
Bilgilerinize....

euphoria nasıl bi koku şekerli tatlımı ferah bi kokumu yoksa baharatlımı???:uhm:

chanel chance
escada magnetism
lancome hypnose

inanılmaz çekici adını illaki sordurucu cinsten :KK70:

euphoria nasıl bi koku şekerli tatlımı ferah bi kokumu yoksa baharatlımı???:uhm:
Euphoria(Calvin Klein)...hayal gücünüzün özgürce koşturabileceğiniz vahşi bi özgürlüğün kokusu.Esans içeriği:erik hurması,nilüfer çiçeği,siyah orkide,siyah menekşe,maum ağacı ve grenade.
Umarım içeriği sana kokusunu hissetmesi için yardımci olur:-)). baharat yok,oryantal koku aylesinden.

Euphoria(Calvin Klein)...hayal gücünüzün özgürce koşturabileceğiniz vahşi bi özgürlüğün kokusu.Esans içeriği:erik hurması,nilüfer çiçeği,siyah orkide,siyah menekşe,maum ağacı ve grenade.
Umarım içeriği sana kokusunu hissetmesi için yardımci olur:-)). baharat yok,oryantal koku aylesinden.

teşekkürler cnm

hanımeli kokusu gıbı bı parfum bılen var mı

X