ama tenime sıkmıyorum kii giysime sıkıyorum özellikle açık parfümleri. giyside aynı kokuyordur bence yani. aslında çok şaşırdım mon parisi beğendiğime normalde paçuli varsa sevmiyorum
Diesel loverdose Red Kiss diye geçiyor kalp kırmızı bir parfüm notaları kakao varmış Sanırım ben sıktım çok beğendim hafif tatlımsı hafif kakaolu vanilyalı güzel bir koku aliena benzettim ama elinden daha hafif ve birazcık tatlı içinde paçalı var mı bilmiyorum onu ama istersen bir dene derim miss dior cherie yi de sevmemiştim. ama bu hoşuma gitti. teşekkür ederim yine de önerin için :) ama hiçbi zaman sorulmayacak herhalde parfümüm
zen le alien ı da sevmiyorumm mesela içlerinde keskin bir tatlılık var paçuli gibi ondan heraldee. eyfelden alien bargellodan zen var duruyor evde öylece ..
sevil boyner yakınlarda yokk maalesef gitsem bile genelde tüm kokular olmuyor ve satıcılar peşime takılıp başka koku sıkıyolar suratıma
ama sen öner yine dee belki kör alış yaparım <3 ayy şeyi gördüm parfümevinde montale - chocolate greedy. herkes pastahane gibi kurabiye gibi kokuyor demiş çok merak ettim o da kakaolu vanilyalı kahveli kuru meyveli mm :)