Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kızlar şu an en çok sorulan parfüm CHLOE.türkiyede sadece iki lüks mağazanın parfüm reyonlarında satılıyor ve tek kelimeyle muhteşem.mutlaka denemelisiniz.

donna karan yeşil elma ve issey miyake.herkes sorar.
özellikle donna karan vazgeçilmezim oldu.ağır bi koku
olmamasına rağmen oturduğum yer ben gittikten sonra bile kokuyormuş kaydirigubbakcemile2

bende herkesin sorduğu koku gucci rush'tır. özellikle erkekler çok beğenirdi. hatta hiç unutmam bikere evden çıktım okula gidicem. karşıdan karşıya geçiyorum arkamdan da ben yaşlarda bi genç geliyo. pardon dedi efendim dedim parfümünüz çok güsel size de çok yakışmış dedi gitti.hahaha geri dönüp gitmese asılıo dicektim ama demek ki gerçekten kokuyu beğendi. :) bende en kalıcı olan koku rush'tır hani rüzgar bırakır ya ,insanın arkasında aynen öyle oluyor bayılıyorum.

bende jil sander no4 siddetle tavsiye ederim bu parfümü kullandiginiza herkes ama herkes sorucaktir muhtesem bir kokusu vardir.calistigim is yerinde herkes sormustu evli beyefendiler dahil eslerine almak icin parfümün ismini sormustu

gucci vede prevec (avon) ben bu ikisi devamlı kullanırım vede apartmandan çıkınca arkamda kokum kalır hatta geçen gün aynı apartmandan arkadaşım söyle ablan geçen gün senin parfümünü sordu diye yani ben giderim kokum kalır vede ben memnun kalırım bu durumdan
mesela kardeşimde amoramor kullanır vede onun kokusuda gittiği heryerde kalır heleki bana kalmaya geldiğinde sağolsun yattığı yastıkta bile kalıyor vede benim oğlum teyzesi gidince onun yattığı yastıkta yatıyor neymiş yastık teyzesi kokuyormuş

kızlar 'NOA' diye bir parfüm varmış kullanan var mı nasıl bişey???

Şu an Chanel 5 kullanıyorum.İş yerinde herkes sordu...

kızlar şu an en çok sorulan parfüm chloe.türkiyede sadece iki lüks mağazanın parfüm reyonlarında satılıyor ve tek kelimeyle muhteşem.mutlaka denemelisiniz.

sanırım bu benım aradıgım parfum..yegenım yurtdısından gelırken getırmıs..bayıldım..ve hıc bıryerde bulamadım..nerde satıldıgını bana soylermısınız?

yaklaşık 6 seedir parfümümü hiç deiştirmedim benle özleşti sanırım girdiğim her ortamda soruyolarr nişanlımın yanında sordularmı çok uyuz oluo gerçi o ama benim hoşuma gidio kıslar almasanız bile 1 kere koklamanızı tawsiye ederim özelliklede geçtiğim yerler ben gittikten sonra bile koksun diosanızsengözlerimebaksanab dior' un hyponic posion(erkekleri hipnoz ede kokuymuş)

normalde benim kokulara karşı hassaslığım var.her kokuyu kolay kolay kullanamam ama avon un wish of happiness kesinlikle dokunmuyo.çok ferah bi kokusu var ve herkes çok beğeniyo

bu hypnotıc poisun u kotuleyenler sevmeyenler de cok ama.. agır bı koku.. rush gibi

ole bı parfume rastlamadım henuz.. cok begenılen...

büyüleyici iki parfümü son 3 ayda ke$fettim..ikiside çok kalıcı ve mutlaka her kullandığımda sorulur..isimleri MICHAEL KORS 'CLASSİC' ve TOM FORD 'BLACK ORCHIDE' mutlaka bir parfümeriye gidip kokularına bakın bence

mıchael i bilmiorm da.. tom ford u bende buyuk hevesle aldım.. 30cc 130 tl bide.. ne ben buyulendım nede etrafımdakıler...fiyasko.. zehır gıbı bı koku.. toksik..evet tokmu başka onerıler..

X