Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

o kadar seksi, etkileyici koku kullandım kimse adını sormadı
ama bu ana dek herkesin çevirip adını sorduğu tek parfüm resmen unisexe yakın bi koku olan dior midnight poison oldu
mrb o herkesin sordugu parfüm orjinalmıydı nerden aldınız ?

soruluyor mu acaba bu koku kalici mi
Emin ol dp markası orjinalinden daha kalıcı orjinalini kullandığım zaman az soran oluyordu ama dp'yi kullandığım zaman herkes soruyor nasıl birşeydir ben de anlamadım ...

yılların eskimeyen kokusu

Aynen :) annemın kokusu hep kucukken kullanırdı annem ne zaman o kokuyu duysam annem aklıma gelır bu yuzden bende kullanıyrum lıseden buyana cgu kısı bılıyr ama yınede ayyyy parfumunun adı neeee dıye sran cok olyor :)

bende cok begenıyormm o kokuyu ama yasıma agır gelir diye kullanmıyordm 24 yasındym bu arada :)

Nina Richie ve Valentino dehset 2 parfum

Wallah benim en ideal parfumlerim
* givenchy Dahlia Divin (favorim)
* dior
* dolce Gabbana
* gucci Première
* Nina ricci L'extase Allah Allah diorum fantazi Sevenler tam sizlik
mrb Nina ricci L'extase nasıl bir koku tarf edermsnzz kullandıgınız zamanlarda soranlar oldumu ?

mrb Nina ricci L'extase nasıl bir koku tarf edermsnzz kullandıgınız zamanlarda soranlar oldumu ?
canım sana bir şey sormak istiyorum.
burberry body ile body intense arasında ne fark var?
Body olanını denedim ama ahım şahım bir koku değildi. İntense olan daha güzelse onu deneyeceğim.

avon always today tomorrow,ağır bir parfüm ama çok seviyorum çok güzel kokusu var :)

Merhaba arkadaşlar,

Cem parfümeri bayileri kapandı mı yoksa ben mi bulamıyorum?
Kadıköy'dekine devamlı giderdim fakat kapattı.
Diğer bayileri de bulamadım. Adres var Dükkan yok.
Bilgisi olan varsa bana dönebilir mi acaba?

Tşk

Bakırköye de baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…