Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

jean paul gaultier classique edt

erkekler bayılıyor buna. onu gördüm. çok seviyorlar. böyle tatlı tatlı kokuyor zaten. oryantal, tatlı çiçeksi bir parfüm.
kaldıkça daha da güzelleşiyor.

CHLOE LOVE pudra kokusu... pembe selpak kokusu gibi. Parfum gibi bile degil. Israrla tavsiye ederim.......assssla pisman olmayacaksiniz. Pudra pudra buram buram......

Evidence yves rocher'nin parfümü

Bu aldıgınız herkesın soruyor dedıgı parfumler cok pahalı 150 ,290 vs nasıl kıyıyorsunuz ben okadar almak ıstememe ragmen alamadım cakmaları da cok kötu.
Ben kıyıyorum valla:) parfüm benım icin cok önemli

Kızlar parfümü teste göndermek istiyorum me yapmam Lazım free shoptan aldım Chanel coco mademoıselle 2saate koku kalmıyor alalı 6 ay oldu sanırım

Kızlar parfümü teste göndermek istiyorum me yapmam Lazım free shoptan aldım Chanel coco mademoıselle 2saate koku kalmıyor alalı 6 ay oldu sanırım

Teste göndermene gerek yok. checkcosmetics.net'e şişenin altındaki kodu yaz markasını ordan seçip. Üretim tarihi çıkarsa orada bil ki orijinal.
Orijinal parfüm=kalıcı parfüm demek değildir. Bu yanlış bir kanı. Kalıcılık teninle, tene sıkmıyorsan da parfümün notaları ile ilgilidir.

orda orjınal çıkıyor kime sorsam koku süper kalıcı dendi bi benim tende mı durmuyor koku anlamadım ki :KK43: Birde ben sephorada denediğim black opiumla free shoptaki farklı gibi free shopta daha az kalıcı geldi sanki

Change Chanel ve incandessence kullandığımda ikisini çok soran olmuştu :)

Sen baya parfum sevıyorsun hep sormussun:)hangısıne karar verdın ğahalı degıl mı bunlar ..
hahahah ewett deli gbi bir parfüm asıgıymm hala karar weremedim ben begenssem eşim begenmiyo onun begendigine ben ehh işte diyorumm bncede cok pahalıı acıkcası ama narsico rodriguez cook begendim bide amor amor mor arastrmalarım hala dewam edioo

hahahah ewett deli gbi bir parfüm asıgıymm hala karar weremedim ben begenssem eşim begenmiyo onun begendigine ben ehh işte diyorumm bncede cok pahalıı acıkcası ama narsico rodriguez cook begendim bide amor amor mor arastrmalarım hala dewam edioo
Begendigin olursa banada soyle fiyatini da tabi birde nereden alinmali bende alicam.

o kadar seksi, etkileyici koku kullandım kimse adını sormadı
ama bu ana dek herkesin çevirip adını sorduğu tek parfüm resmen unisexe yakın bi koku olan dior midnight poison oldu :KK70:

X