Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Sen varya sen, aklımı çok çeliyorsun:KK48: Daha yeni parfüme para bayıldım,şimdi bunu da alasım geldi ama kendimi bir kaç ay tutacağım. Kocam beni keser yoksa:KK48:

***Peki escada da mı daha çok övgü alıyordun? Bunda mı?
Vallahi bunda daha çok aldım. Sevgilim parfümün kokusunu ilk aldıgında direk "oo parfümün güzelmiş" dedi :p Kız arkadaşlarım zaten direk bu parfümün adı ne hemen söyle diye üstüme atladılar :KK70: Erkek arkadaşım zaten genelde bu tarz kokuları cok seviyor. Meyveli&karamelli&vanilyalı tarzda olanları..Magnetism de La nuit tresor de aynı tarz kokular. İstersen birini tam boy alıp diğerini 30 mllik alabilirsin:)) Valla şimdi aklını da çelmiş gibi olmak istemem :KK70:

roberto cavalli artık benimmm azmettim ve aldım :KK45:

Doldurması var mi acaba ? Kızların çok şeker bu arada maşallah :-)
Tesekkur ederim tatlim. Doldurma kullanmadigim icin bilgim yok ben orjinalini almiatim. Ama gercekten harika. Ferah ve yazlik bir koku agir ve mide bulandirici degil yani.

Dün lancome tresor la nuit sıkmıştım abartmıyorum herkes sordu masada oturan:) la vie est belleyi seven ama ağır bulanlar bu kokuya bayılacaktır.
ayy harika yaa işte bana da tam böle bsey lazmm.. herkes merak etsin kokumu ögrenmeye calıssın cok hosuma gderr ... cok merak ettim hemen denemem lazm ama ben tresor midnight rose sıktım cok kalıcıydı ama bayagı agır buldum hatta içinde ole bsey varki bana cok keskin agır geldi acaba bu bahsettiginz nasıl escada cok sewerim keske öle olsa

Givency kullanıyorum very irresistible pembe şişe olanını, bütün banka soruyor neredeyse
yaa işte benm de istedigim böle bsey kullandıgım da herkes merak etsin sorsun istiyorumm ...:) cok mu sey istiyorum ama öle her kokuyu begenemyorm kolay kolayy peki en cok erkekler mi sordu bayanlar mı?

eşim bayılıyor kokusuna, beyaz tenliyim sanırım bana gitti parfüm :) bayanlar soruyor ismini, erkekler sadece güzel kokuyor dediler, erkeklerden parfum adı soran olmadı pek :) P parfume love

X