Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

212 seksy 10 metreden duyuluyor baya baharatlı ama .
Dimi :KK48: fazla sıkmamak gerek zaten çok kalıcı bi parfüm azcık sıkmak yeterli oluyor :KK200:
Çok soran oluyor bana ne kullanıyorsunuz diye yada bulunduğum ortama sinmişse eğer miss gibi bi koku geliyo burdan diye iltifatlar alıyorum :oops:

Dior Addict, Lacoste Classic, Versace Eros :) Dior Addict'i sadece kışın kullanmalısınız, yoksa ağır gelebilir.. Kışın kullandığınızda, o gün giydiğiniz kıyafetinizden de-eğer yıkamazsanız- haftalarca geçmiyor kokusu.. olağanüstü bir koku!

Dior Addict, Lacoste Classic, Versace Eros :) Dior Addict'i sadece kışın kullanmalısınız, yoksa ağır gelebilir.. Kışın kullandığınızda, o gün giydiğiniz kıyafetinizden de-eğer yıkamazsanız- haftalarca geçmiyor kokusu.. olağanüstü bir koku!
Ya bu Versace Eros bende de var ben pek kullanamadım, sen nasıl buluyorsun kokusunu canım?
Bana biraz unisex geliyor sanki.

Ya bu Versace Eros bende de var ben pek kullanamadım, sen nasıl buluyorsun kokusunu canım?
Bana biraz unisex geliyor sanki.
Merhaba! Açıkçası tam bir bahar kokusu.. çiçek kokusu olduğu için hafif olacağını düşünmüştüm ama Adana sıcağında yaz için biraz ağır geldi. sonbahar ve ilkbahar için ideal.. unisex mi? hiç öyle düşünmedim, durun bi daha koklayayım:) yoo, bence değil:) ama farklı bir tarzı var değil mi? yaz için biraz ağır ama kış için de biraz hafif kalıyor bence..
Not: ben maskülen tarzda giyinmeyi de severim zaman zaman, belki de o yüzden itmemiştir :))

kizlar lolita lempicka gecen bir markete girdim su aliyim diye kadindi market sahibi canim parfumunun adi ne harika kokuyor dedi..bende soledim hatta yer tarifi bile istedi :)

kizlar lolita lempicka gecen bir markete girdim su aliyim diye kadindi market sahibi canim parfumunun adi ne harika kokuyor dedi..bende soledim hatta yer tarifi bile istedi :)
Lolita lempicka sıktıgımda banada herkes
soruyor:)

Genelde bi ortama girdiğim zaman
herkes bana bakıyor falan :KK70:

Merhaba! Açıkçası tam bir bahar kokusu.. çiçek kokusu olduğu için hafif olacağını düşünmüştüm ama Adana sıcağında yaz için biraz ağır geldi. sonbahar ve ilkbahar için ideal.. unisex mi? hiç öyle düşünmedim, durun bi daha koklayayım:) yoo, bence değil:) ama farklı bir tarzı var değil mi? yaz için biraz ağır ama kış için de biraz hafif kalıyor bence..
Not: ben maskülen tarzda giyinmeyi de severim zaman zaman, belki de o yüzden itmemiştir :))
Olabilir canım teşekkürler:)

Agır canım sonbahar&kış kokusu. Ama tam genc kız parfümü. Böyle 20li yaşlara uygun şeker şeker kokuyor.
bu dediğin kurabiye kokulu lolita lempicka mı
değişik çeşitleri varda onun. kullandığının resmini koyabilir misin?

bu dediğin kurabiye kokulu lolita lempicka mı
değişik çeşitleri varda onun. kullandığının resmini koyabilir misin?
bu dediğim kurabiye kokulu olan değil canım.
kurabiye kokulu olanı lolita lempicka L olan..
benimki lolita lempicka feminine.
resmide bu,

indir.jpg
benim en sevdiğim parfümlerimden biridir .

sen seviyorsan şekerlidir diye tahmin ediyorum :)
çıktığımda ikisinede bakayım ben
ehehhe evet şekerli bir koku :)
ama lütfen ilk sıktığında ki haliyle yargılama bu kokuyu.
1 saat sonra öyle yumuşuyor ki pudralı hoş bi kokuya dönüşüyor.:KK68:
zaten lolita lempicka L olanı kalktı, 3o mllik boylarını ancak internette falan bulabilirsin.

bulgarı jasmine noir ..
hem kalıcı ,hemde çarpıcı bir parfüm , şahsen ben parfümüme aşığım :21:

bu dediğim kurabiye kokulu olan değil canım.
kurabiye kokulu olanı lolita lempicka L olan..
benimki lolita lempicka feminine.
resmide bu,

Eki Görüntüle 1637800
benim en sevdiğim parfümlerimden biridir .
bugün sipariş verdim .yorumlar da kış kokusu diyor.şu an marc jacops daisy kullanıyorum.hediye gelmişti.bu aralar parfüme taktım.seçim iyi mi?tom fords sahara için fikirleriniz nedir?

X