Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

issey miyake kesinlikle 1 numara benim icin hic bi parfume değişmemm ciceksi hemde baharatimsi son derece fresh her mevsim icin uygunn

issey mıyake kesınlıkle orgınal kullanıldıgında muhteşem.bazılaı acık kullanıp o kadar ıyı olmadıgını soyluyorlar ama orgınalı gercekten agır değil cok tatlı bır koku karakterli benzerı az gıbı

Yok yaa The beat bambaşka parfüm.. Bu parfüm kadar sorulan başka parfümüm olmadı.. Vazgeçmiycimm the beatimden :KK36:

escada magnetizim en çok adı sorulan parfümlerimden ama ben genelde dpden aldığım parfümlerle karışım yapıyorum. hem kimsede olmuyor. hemde kendi zevkime göre yaratıyorum :)

escada magnezitm bende bayılıyorum..kokusu bence çok hoş zarif.. çok güzel bir koku kalıyor burunda..severek kullandığım parfümlerimden biri.

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

benim de,Emporio Armani She ve kesinlikle çok kalıcı ve herkes tarafından beğenilen bir koku.Tene uygun olması burada çok önemli:)

Lancome Midnightrose'u soruyorlar bende de :)

Artık la vie est belle,,çok sevmesem de ılgımı cekıyor,,
lancome kokuları zaten baya kalıcı

X