Burberry Classic benim de favori parfümlerimden. Asla kullanmaktan vazgeçmem. Bittikçe yenisini alırımBurberry clasic tenime en yakışan parfüm... Özellik ilk etkisi geçince... Escada sexy graffiti soruyorlardı...
Magnetism i bir türlü sevemedimMagnetism girdiğim ortamda direk insanların koklanmasına neden oluyor
Sürekli yedeklerim çok farklı temiz bir koku özellikle etkisi azaldıkça dahada tenime yakışıyor.... Senelerdir kullanırım ara ara başka parfümlere yönelsemde tekrar dönerim...Burberry Classic benim de favori parfümlerimden. Asla kullanmaktan vazgeçmem. Bittikçe yenisini alırım
Aynen canım ben de senin gibiyim parfüm zevkimiz uyuşuyor. Bana göre çok klas bir koku. Burberry nin en güzel parfümü Weekend falan hikaye yanındaSürekli yedeklerim çok farklı temiz bir koku özellikle etkisi azaldıkça dahada tenime yakışıyor.... Senelerdir kullanırım ara ara başka parfümlere yönelsemde tekrar dönerim...
Bencede weekend sevemedim ben bir türlü ama classıc aşk yaşıyorum resmen.... Nişanlımında en çok yakıştırdıgı parfümAynen canım ben de senin gibiyim parfüm zevkimiz uyuşuyor. Bana göre çok klas bir koku. Burberry nin en güzel parfümü Weekend falan hikaye yanında
Erkekler bayılıyor cidden magnetisme. Kız arkadaşlarımda beğendi benim:) bana aslında hafif bile geldş kokusu. Lolita lempicka gibi ağır da değil. Meyveli , şekerli bir koku:)Magnetism i bir türlü sevemedim
Aslında seveni çok erkekler özellikle pek beğeniyor ama bana bayık geliyor kokusu
Chanel ChanceŞöle fresh kalıcı erkeksi bir parfüm arıyorum var mı tavsiyeniz arkadaşlar
Benim için tek şekerli bir koku var ;Erkekler bayılıyor cidden magnetisme. Kız arkadaşlarımda beğendi benim:) bana aslında hafif bile geldş kokusu. Lolita lempicka gibi ağır da değil. Meyveli , şekerli bir koku:)
Dolce Gabbana Light BlueŞöle fresh kalıcı erkeksi bir parfüm arıyorum var mı tavsiyeniz arkadaşlar
arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleim iniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
Merak ediyodum bu kokuyu dün hatta koluma sıktırdım kokusunu orijinalini hafif güzel bir koku ama hemen uçtu kokusu kalıcı değil sanırım:Slacoste klasik kullanıyorum bir çok kişi sormuştur parfümümü