en azından cevrende kullanan az olması guzel ama bazen cok bılındık kokuda ıyıymıs..erkek gıttıgı heryerde duyunca senı hatırlıyor..sevdıcegımın kokusu dıye ıstemesede aklına gelıyosun
o başkasını sonraa biz sanmasınlarr amann allah korusun vallaa oyarımm adamı oyaarr
Olmass tabisi kuzumm gırgıra vuruyoruz bizdeeahaha yok ya olmaz oyle sey
Yves rocherin o serisi edt olmasına rağmen silajı çok iyi. Bende hindistancevizlisini sıkıyordum. Okulda herkes soruyordu.bugun gratıstekı kızlar cok guzel kokuyorsunuz dedıler nedır bu dedıler..yurudugum yerde koku sacıyordum gıttıgım bı cok yerde..
oyle tazeleyıcı sprey nıyetıne aldıgım yves rocher vanılla sıkmıştım bu kadar etkılı mıymıs bu yahu
Yves rocherin o serisi edt olmasına rağmen silajı çok iyi. Bende hindistancevizlisini sıkıyordum. Okulda herkes soruyordu.
Evet yves rocherde ortası yok :)biraz da cıceklı kokularına koysalar su vanılya hındıstan gıbı seyleri daha guzel olur )
bu ara dolce gabbana the 0ne ne zaman sıksam biri soruyo mevsime veriyorum yoksa o kadar ahım şahım bir parfum değildi bence
Kızlar sevgilimde nedense Gucci Guilty'e bayıldı. Çok güzel kokuyosun diyip durdu.
bana da soran cok olur onu..ama ıcınde bırsey eksık gıbı olacakmış tam olamamış sanki
bu arada nostalji yapim diye amor amor sıktım ay senden ne guzel şeftali gıbı cıcek gıbı bı koku gelıyor dıyolar tenımde degısıyo mudur nedır :S
Hafif baharatlı oryantal tarzda bir koku.ne kokuyor o :) hıc denemedım :)