Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Rose the one sıktıgım zaman çok soruyorlar..

Hangi parfümü sıksam elbet biri soruyor ve ertesi gün o kişide yakışsa da yakışmasa da benle aynı kokuyor hiç hoşlanmıyorum

Thierry mugler alien hep soruyolar pek soruyolar cok soruyolar ama sanirim tenime yakisiyo normalde begenmeyip bana sorduklarinda alien cevabını alip sasiranlar da var. Bi de calvin clein escape.

midd dior cherie herkes bayılıyor

benım en cok hosuma giden bazen parfumerıdeyken ıcerıye zınk dıye bır kız girer hemen hemen yaslarımız yakındır..
genelde şunu soyler bır tane chanel chance ya da euphorıa...
ya nasıl kararlısın sen..herkes begenıyor dıye mı gercekten buldum baskasına bakmam dıyen var mı
tek maymun ıstahlı ben mıyım :KK70:

benım en cok hosuma giden bazen parfumerıdeyken ıcerıye zınk dıye bır kız girer hemen hemen yaslarımız yakındır..
genelde şunu soyler bır tane chanel chance ya da euphorıa...
ya nasıl kararlısın sen..herkes begenıyor dıye mı gercekten buldum baskasına bakmam dıyen var mı
tek maymun ıstahlı ben mıyım :KK70:
Aynenn canım yaa herkeste var diye chance kullanamıyorum ben :KK1:
Benim kokumu benden başka kimse kullanmıycak arkadaş benimle bütünleşicek bitek:KK68:

en azından cevrende kullanan az olması guzel ama bazen cok bılındık kokuda ıyıymıs..erkek gıttıgı heryerde duyunca senı hatırlıyor..sevdıcegımın kokusu dıye ıstemesede aklına gelıyosun :KK70:

X