marc jacobs daisy so fresh kullanan var mı?arkadaşlar.
bu kokuyu araştırıyorum.kullanan varsa memnun olma durumunu soracaktım
bu tarz soft kokuları seviyorum ağır kokulardan nefret ediyorum
yurtta kalırken bi zamanlar sabah sabah sıkarlardı hay derdim...neyse nokta nokta
Chloe love severek kullaniyorum.
Yerine miss dior cherie öneririm bence daisy so fresh kullanicisi olarak tabii parfum herkese gore goreceli farkli secimler saglar ama cok begenerek kullandigim soylenemez cici bir koku dior cherie yaz icinde rahatlikla kullanabilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet çok göreceli bi şey parfüm.ben de dior jadore kullandım orjinal olduğu halde şişenin yarısını attım.. internetten almıştım sevilden.
evet çiçek kokusu seviyorum ama her çiçek kokusu da iyi değil bana göre.
dior cherie deneyeceğim çok teşekkür ederim
daisy so fresh i denedim vee çok beğendim tam bana göre bi parfüm.kenzo flower in the air da favaorilerim arasında..iyi bi şey almak istediğimden acele etmiyorum yada hepsinin küçük boyunu alırım.
Kesinlikle flower kenzo da guzel ama gul bahcesine dusmus gibi harika kokuyor insan hangisini secsem aceba derken hepsinin kucuk boyunuda almak mantikli 😉
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar 2 hafta önce chloe love almıştım . Çok hoş bir koku. Tavsiye ederim. Arkadaşlarım sordular hemen adını.
Hangisi? love mı sadece? yoksa love florale mi? Ben love ı sevemedim..sanki ileri yaş kokusu gibi, aldım pişman oldum
Valla sanırım sadece love. Açık parfüm olarak almıştım. Tabii zevk meselesi ama bilmem ki insanlar beğendi..
Belki açık parfümde kokuda değişiklik yapmışlardır. Ya da sana gitmiştir. Parfümler herkes de aynı durmuyorGüle güle kullan canım