Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

marc jacobs daisy so fresh kullanan var mı?arkadaşlar.
bu kokuyu araştırıyorum.kullanan varsa memnun olma durumunu soracaktım
bu tarz soft kokuları seviyorum ağır kokulardan nefret ediyorum
yurtta kalırken bi zamanlar sabah sabah sıkarlardı hay derdim...neyse nokta nokta

Yerine miss dior cherie öneririm bence daisy so fresh kullanicisi olarak tabii parfum herkese gore goreceli farkli secimler saglar ama cok begenerek kullandigim soylenemez cici bir koku dior cherie yaz icinde rahatlikla kullanabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet çok göreceli bi şey parfüm.ben de dior jadore kullandım orjinal olduğu halde şişenin yarısını attım.. internetten almıştım sevilden.
evet çiçek kokusu seviyorum ama her çiçek kokusu da iyi değil bana göre.
dior cherie deneyeceğim çok teşekkür ederim
daisy so fresh i denedim vee çok beğendim tam bana göre bi parfüm.kenzo flower in the air da favaorilerim arasında..iyi bi şey almak istediğimden acele etmiyorum yada hepsinin küçük boyunu alırım.

Avon incandessence kullanıyorum. Ilk sıktığımda çok begeniliyor kokusuna bende bayılıyorum ama ne yazık ki bende o kadar kalıcı olmadı.

Son düzenleme:

Kesinlikle flower kenzo da guzel ama gul bahcesine dusmus gibi harika kokuyor insan hangisini secsem aceba derken hepsinin kucuk boyunuda almak mantikli 😉

Kesinlikle flower kenzo da guzel ama gul bahcesine dusmus gibi harika kokuyor insan hangisini secsem aceba derken hepsinin kucuk boyunuda almak mantikli 😉

bi arkadaşım dolce gabbana the one önerdi.diorla beraber onu da deneyeceğim.istanbulda olmanın sevdiğim ,ender yanlarından biri de bu..
o kadar parayı jadore a vermeseydim keşke..bence hiç hoş bi çiçek kokusu değil...

Bence the one cok genc kiz kokusu yas kac bilmiyorum ama cherie daha feminen

Eveeet jadore ucretini hakeden bir koku degil ona gelene kadar daha farkli kokular secilebilir

Dolce Gabbana light blue...super hafif ama bi okadar etkilii

Bvlgaria rose çok güzel çok hafif. Ama kalıcılığı orta derecede.

Arkadaşlar 2 hafta önce chloe love almıştım . Çok hoş bir koku. Tavsiye ederim. Arkadaşlarım sordular hemen adını.

Arkadaşlar 2 hafta önce chloe love almıştım . Çok hoş bir koku. Tavsiye ederim. Arkadaşlarım sordular hemen adını.

Hangisi? love mı sadece? yoksa love florale mi? Ben love ı sevemedim..sanki ileri yaş kokusu gibi, aldım pişman oldum

Hangisi? love mı sadece? yoksa love florale mi? Ben love ı sevemedim..sanki ileri yaş kokusu gibi, aldım pişman oldum

Valla sanırım sadece love. Açık parfüm olarak almıştım. Tabii zevk meselesi ama bilmem ki insanlar beğendi..

Dior addicted. Kesinlikle asiri dikkat cekiyor. Bayiliyor herkes birde marc jacobs daisy de de herkes bu ne bu ne diye atlamisti. Sisesinin fotosunu cekip ertesi gun alan bile olmustu ama her tende gostermez kendini parfumler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla sanırım sadece love. Açık parfüm olarak almıştım. Tabii zevk meselesi ama bilmem ki insanlar beğendi..

Belki açık parfümde kokuda değişiklik yapmışlardır. Ya da sana gitmiştir. Parfümler herkes de aynı durmuyor Güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…