Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Valla ben chanel no:5 kullandım bir süre fakat memnun kalmadım. Hem de orjinal almıştım. Ağır biraz. Ama soran olmuştu

Herkes wish of love i begeniyor.ben begenmiyorum agir geliyor bana ama genelde begeniliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lancome Hypnose Senses kullandığım zamanlar sürekli hangi parfümü kullandığımı soruyorlardı ve kokusunun çok güzel olduğunu söylüyorlardı. Oysaki benim çok beğenerek kullandığım bir parfüm değildi, sadece hediye geldiği için kullanmıştım bir ara:KK34:

Hypnotic poision ne zaman kullandıysam girdiğim her ortamda soruldu. Yalnız yazın değil kışın kullanabileceğiniz bir parfüm. Açık olarakta alabilirsin. Koku aşırı yogun çünkü. Üzerinden gitmiyor bir türlü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

donna karan be delicious yeşil elma kokusu olarak geçer ve bayan erkek herkes sormuştur adını mutlaka
burberry classic herkes kullanıyor son zamanlarda ama vazgeçemediğim kokulardan biridir ve sonn olarak
gucci-rush muhteşem ötesi bir pafümdür ve kalıcıdır :)

Hypnotic poision ne zaman kullandıysam girdiğim her ortamda soruldu. Yalnız yazın değil kışın kullanabileceğiniz bir parfüm. Açık olarakta alabilirsin. Koku aşırı yogun çünkü. Üzerinden gitmiyor bir türlü.

Evett oldukça ağır bir koku beni şirkette mimlediler allah aşkına değiştir artık diyorlar :KK52:

Evett oldukça ağır bir koku beni şirkette mimlediler allah aşkına değiştir artık diyorlar :KK52:

E sürekli kullanınca sıkıntı olabilir tabi:) Çoğu ülkede aşırı afrodizyak etkisi oldugundan yasaklanmış bir parfüm. Ama onu kullandıysan Britney spears midnight fantasy de hoşuna gider sanırım. Açık alabilrsin onuda. Yazın sıkma kış parfümü çünkü :) öpçükler.

E sürekli kullanınca sıkıntı olabilir tabi:) Çoğu ülkede aşırı afrodizyak etkisi oldugundan yasaklanmış bir parfüm. Ama onu kullandıysan Britney spears midnight fantasy de hoşuna gider sanırım. Açık alabilrsin onuda. Yazın sıkma kış parfümü çünkü :) öpçükler.

Şuan Jadora sarmış durumdayım :KK51:

miss dior ve jadore ayrıca vera wang princess <3

Oriflameden Eclat weekend ve precious kokuları mükemmel kalıcı farklı ve dikkat çeken çok ağır kokular değil. TAze güzel etkileyci. Baş da ağrıtmıyor ayrıcaa :)

Oriflameden Eclat weekend ve precious kokuları mükemmel kalıcı farklı ve dikkat çeken çok ağır kokular değil. TAze güzel etkileyci. Baş da ağrıtmıyor ayrıcaa :)

bunlara k olarak mavi Divine ve Paradise da güzeldirrr :KK12: Eclat weekend ve Paradise favorilerimden :KK31:

kızlar precius zaten bi harika. en çok sattıklarım arasında:)) kendimde kullanıyorum. bide gıordini white gold var kaldıkça güzelleşiyor pafüm süper bişey..

Son zamanlarda sıkça sorulan, bu yıl kullanmaya başladığım bir parfüm var:
Givenchy Very Irresistible L'Intense...
Yaklaşık 6 ay önce tanıştım ve uzun bir süre daha kullanacağım sanırım.

Son zamanlarda sıkça sorulan, bu yıl kullanmaya başladığım bir parfüm var:
Givenchy Very Irresistible L'Intense...
Yaklaşık 6 ay önce tanıştım ve uzun bir süre daha kullanacağım sanırım.

kokusu nasıl? cıceksı , oduns??

kokusu nasıl? cıceksı , oduns??

Üst Nota, mürdüm eriği lezzetli ve taze mürdüm eriği baş döndürücü bir etki yaratır. Orta Nota, gül orta notasında yer alan canlı ve yoğun gül iddiali bir kadınsılık yaratır. Alt Notalar, paçuli ve miskten oluşan görkemli odunsu notalar L’Intense parfümün unutulmaz ve kalıcı izini bırakır. :KK9:

X