Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Kızlaarr Calvin Klein Euphoria çok soruluyor, bilindik bir koku ama güzel:) şimdi hepsiburada.com fiyatı 99,90 TL

womanity cidden oyle kalici bi kokudur ki okulda sormayan kalmadi diyebilirim koridorun basindan benim geldiğim anlasiliordu

chanel change ve avonun ıncandessence diye bi parfümü favorilerim

escada magnetism ve chanel chance. erkekler escadayı duyunca bi garip oluyolar nedense çok etkileyiciymiş bu kokuyu duyup beğenmeyenini bilmiyorum

tbiki vazgeçemediğim dior addict. aramizdaki tek sorun biraz pahali olmasi.

herkese merhaba,

aradığım parfümü buldum sanırım..givenchy dalia noir.. ancak bir konuda takıldım yardımınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. bu parfümün hem edp'si var hem de edt'si var..fakat aynı marka olmasına rağmen ikisi de çok farklı kokuyor. bir öneriniz var mı? yeni alacağım için kararsız kaldım açıkcası.

Fark olması normal; çünkü;

* Eau De Parfume: İçindeki Parfüm Miktarı %15'tir.Eau De Toilette'ye Göre Hem Daha Kalıcıdır.

* Eau De Toilette: İçindeki Parfüm Miktarı %4'tür.2-3 Saat Kalıcı Etkisi Vardır.

Bunları hesaba katarak seçimini yapabilirsin.

Teşekkür ederim vivalajuicy, evet bilgiler konusunda çok haklısın ama edt pudra kokarken edp daha farklı kokuyor. sanırım edp'sini beğenmedim kalıcılığına rağmen.

bazı markalarda edp/edt farkı sadece parfüm oranı olmuyor. içerikte değişiklikler olabiliyor. en bilinen örneği NR for her. edt ve edp farklı floral notaları içerdiğinden kokular farklı şaşırtıcı olarak edt olanın kalıcılığı daha fazla. dahlia noirde de buna benzer bir durum olabilir.

Dkoseler yorumun için teşekkür ederim, kesinlikle cok haklısın. Dahlia noirin edt'sini kokladığımfa kokuya bayıldım hafif bi pudra kokusu geliyor ama edpyi kokladıgımda kalıcılık harika ama aldıgım koku cok bahatatlı ve yogun, pudra kokusu tamamen kaybolmuş.aynı parfümde bu kadar fark olması beni cok sasırttı

Teşekkür ederim vivalajuicy, evet bilgiler konusunda çok haklısın ama edt pudra kokarken edp daha farklı kokuyor. sanırım edp'sini beğenmedim kalıcılığına rağmen.

Koku farkının sebebi zaten parfüm oranıdır. )
O yüzden oranları belirten bilgiyi paylaşmıştım.

Merhabalar hatunlar... Ben dolum parfüm kullanamıyorum. Dpnin 212 sexsini almıştım bir süre kullandım. Birde parfümeriye girdiğimde çok parfüm koklayamıyorum (aslında bronşektazi hastasıyım az da olsa astımım var :26:) Kokular çok karışıyor.Ben orjinal parfüm olsun,fiyatı uygun olsun,yaz kış kullanabilecek bir parfüm olsun zırt pırt koku değiştirmeyeyim istiyorum..Çok ağır olmasın ama kokuyu duyanların da adını soracağı bir koku olsun istiyorum. Spor arada çok nadirde olsa klasik giyinen biriyim.Beyaz tenliyim. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Canım çok geçmiş olsun, ben de dolum kullanmıyorum, ürtikerim var benim de...
Oriflame'den Divine mavi şişe, Eclat weekend ve Paradise'a bir bak istersen. Uygun ve güzeller. Paradise çok kalıcı bence ve çiçeksi spor. Avon'da da İncandessence güzel bence...
Marc Jacobs'un parfümleri belki uyabilir bir de. Dot'u çok sevmiştim.
Lacoste femme ve touch of pink güzeldir.
Davidoff cool water iyi olabilir.
Hugo boss u da severim.
Dior Jadore ve Chanel Chance da güzel ama azcık tuzlu :S

Son düzenleme:
naomi campell girdiğim her yerde bir iki kişi parfümümü sorar :) tavsiye ederim :)

Lacoste Touch of Pink'i deneyebilirsiniz ama eski bi' koku olsada fena değildir.

farmasi'nin incentive'i. çok soruldu bana ne bu diye. fresh, elma çiçeği, vanilya özlü bi parfüm.. fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı bir parfüm değildi, bir de farmasi katalog üzerinden satıldığı için indirim dönemleri denk geldiğinde neredeyse deodorant fiyatına alınabiliyor. aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…