Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Türkiyede gecirecegim kIs icin yanima getirdigim kokulardan ilgi görenler:

1. Joop "le bain". Vanilya, vanilya, vanilya.
Tek fis: Cevrem "Hmm bu hangi marka, cok güzel kokuyorsun ?".
Ikinci fis: Cevremden ses yok, cünki herkez komada. Bu koku bir nevi Nükleer silah gücünde :26:
Tek fis ile cok sevilmistir.

2.JPG Gaultier 2 "Eau d`Amour". Gaultier 2´nin daha yumusatilmis, feminen versiyonu. Kis aksamlari, etrafinizda olucak bir sürü sekerimsi kokularin arasindan siyrilmakta cok basarili ( ve cekici bulunmustur).

herkesin adını sorduğu harika bir koku tomy hilfiger girl hım mis miss

Herkesin merak ettiği giderken arkamdan koklandığını hissettiğim parfüm İssey Miyake. Pahalı ama bi o kadarda akılda kalıcı

Privacy for women :) her sıktgmdaa ddehşet güzel koktugu dile getirilen parfümum cok kalıcı ve ayrica fiyati da iyi 35 tl yıllardır tek geçerim bu kokuyu

5-6 tane kullanıyorum ve benim için hepsi vazgeçilmez. Bu listeye birkaç tane daha eklenmek üzere hatta.

Kullandıklarımın içinde en sevdiğim Davidoff Cool Water. Fiyat-performans oranı da beni cezbediyor.

En seksi olanı ise hiç şüphesiz Elizabeth Arden Untold. Dizaynı da ayrı bir çekici.

Diğerleri de bana kalsın.

Son düzenleme:
Üstteki düzenleyemediğim mesajda sanırım başlıkları karıştırmışım, çaktırmayın arkadaşlar.

Privacy for women :) her sıktgmdaa ddehşet güzel koktugu dile getirilen parfümum cok kalıcı ve ayrica fiyati da iyi 35 tl yıllardır tek geçerim bu kokuyu

kullanmayan kalmadı sokakta adım başı bu koku artık tiksindim

Kış kokularımdan lacoste-pour femme ile çok hoş iltifatlar alıyorum şu sıralar. Her iki cinstenden de :)
Bende seviyorum ama bu kadar beğenilecegini ve sorulacagini tahmin etmemistim. Hoş bir sürpriz oldu benim için

pour femme i ben de de beğendiler baya test etmeden almıştım ama çok memnun kaldım. burberry beat gibi kremsi yumuşak bir havası var.

Hypnotic poison- Naomi campell at night ve Belissima :))

Calvin Klein - Eternity Moment :)) Gerçekten muhteşem bir koku. Bu aralar herkes soruyor hangi parfümü kullandığımı. Tavsiye ederim.

Cool Water (altin siselisi) ve Jil Sander Everose

OUR STORY / Avon

Yasemin ve kremsi vanilya bir araya gelirde şahane bir koku olmaz mı kızlar?

Ağırlaşmayan bir tatlı koku arayanlara göre şahane :)

senelerdir vazgeçmediğim avon tomorrow...bunu her sıktığımda beğenilir
chanel change yine kullandıklarımdan...
avon treselle çok hoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…