Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Türkiyede gecirecegim kIs icin yanima getirdigim kokulardan ilgi görenler:

1. Joop "le bain". Vanilya, vanilya, vanilya.
Tek fis: Cevrem "Hmm bu hangi marka, cok güzel kokuyorsun ?".
Ikinci fis: Cevremden ses yok, cünki herkez komada. Bu koku bir nevi Nükleer silah gücünde :26:
Tek fis ile cok sevilmistir.

2.JPG Gaultier 2 "Eau d`Amour". Gaultier 2´nin daha yumusatilmis, feminen versiyonu. Kis aksamlari, etrafinizda olucak bir sürü sekerimsi kokularin arasindan siyrilmakta cok basarili ( ve cekici bulunmustur).

herkesin adını sorduğu harika bir koku tomy hilfiger girl :KK4: hım mis miss

Herkesin merak ettiği giderken arkamdan koklandığını hissettiğim parfüm İssey Miyake. Pahalı ama bi o kadarda akılda kalıcı :21:

Privacy for women :) her sıktgmdaa ddehşet güzel koktugu dile getirilen parfümum cok kalıcı ve ayrica fiyati da iyi 35 tl yıllardır tek geçerim bu kokuyu

5-6 tane kullanıyorum ve benim için hepsi vazgeçilmez. Bu listeye birkaç tane daha eklenmek üzere hatta. :KK5:

Kullandıklarımın içinde en sevdiğim Davidoff Cool Water. Fiyat-performans oranı da beni cezbediyor. :KK1:

En seksi olanı ise hiç şüphesiz Elizabeth Arden Untold. Dizaynı da ayrı bir çekici. :KK16:

Diğerleri de bana kalsın.

Son düzenleme:
Üstteki düzenleyemediğim mesajda sanırım başlıkları karıştırmışım, çaktırmayın arkadaşlar. :KK1:

Kış kokularımdan lacoste-pour femme ile çok hoş iltifatlar alıyorum şu sıralar. Her iki cinstenden de :)
Bende seviyorum ama bu kadar beğenilecegini ve sorulacagini tahmin etmemistim. Hoş bir sürpriz oldu benim için

pour femme i ben de de beğendiler baya test etmeden almıştım ama çok memnun kaldım. burberry beat gibi kremsi yumuşak bir havası var.

Hypnotic poison- Naomi campell at night ve Belissima :))
:KK1::KK1::KK1:

Calvin Klein - Eternity Moment :)) Gerçekten muhteşem bir koku. Bu aralar herkes soruyor hangi parfümü kullandığımı. Tavsiye ederim.

Cool Water (altin siselisi) ve Jil Sander Everose

OUR STORY / Avon

Yasemin ve kremsi vanilya bir araya gelirde şahane bir koku olmaz mı kızlar?

Ağırlaşmayan bir tatlı koku arayanlara göre şahane :)

senelerdir vazgeçmediğim avon tomorrow...bunu her sıktığımda beğenilir
chanel change yine kullandıklarımdan...
avon treselle çok hoş..

X