Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Parfümleri tarif etme konusunda sıkıntılıyım ben ne yazık ki :KK59: Ama şöyle söyliyim çok çok ağır bir parfüm değil kesinlikle. Hiç koklamadan alsan bile asla pişman olmazsın. Herkesin rahatlıkla sevebileceği bir koku. Kalıcılık konusunda da tenden tene değişiyor demek ki. Bende Rihanna'nın Rebelle diye başka bir parfümü daha var o da kalıcı olmadı :KK50:

kokusu hafif bi krem, losyon ya da bebek yağını sürüp parfümleri öyle sıkarsan kalıcı oluyormuş canım. hatta böyle bi ürünün içine bikaç fıs parfümünden sıkıp öyle sürenler de varmış. bi dene bakalım :KK34:

kokusu hafif bi krem, losyon ya da bebek yağını sürüp parfümleri öyle sıkarsan kalıcı oluyormuş canım. hatta böyle bi ürünün içine bikaç fıs parfümünden sıkıp öyle sürenler de varmış. bi dene bakalım :KK34:
Sadece Rihanna parfümlerinde böyle bir sorun yaşadım cildimde yağlı değil ama çok çok teşekkürler kesinlikle deniyceeem :KK66:

chloe ve burberry weekend favori ve beğenilen kokularım asla vazgeçmem ikisindende ayrıca orjinallerini kullanıyorum

estee lauder private collection
tam bir klasik.
ama üçleme değil. eski olanı. esteenin sadece kendi ve arkadaşları için çıkarıp ki grace kellyde var bunların arasında,
çok istek alınca satışa çıkardığı parfüm.
ne zaman sürsem parfümün ne diye sorulan ,bana ilkbaharı hatırlatan parfüm.

ilk 16 yaşında aldığım parfümüm ve halende vazgeçilmezim.
estee_lauder_private_collection_edp_spray_for_wo.jpg

canım araya araya buldum parfümü denedim.Ama çok ağır geldi bana kokusu.:KK12:
açık tenlıyım taşıyamadım kokuyu.Sanki yaşı ıleri olan kişilerin kullanabılecğı parfümmüş gıbı geldi bana.:44:
tabıkı parrfüm zevk işi.Hayal kırıklığı yaşadım dıyebılrım.:KK43:

canım araya araya buldum parfümü denedim.Ama çok ağır geldi bana kokusu.:KK12:
açık tenlıyım taşıyamadım kokuyu.Sanki yaşı ıleri olan kişilerin kullanabılecğı parfümmüş gıbı geldi bana.:44:
tabıkı parrfüm zevk işi.Hayal kırıklığı yaşadım dıyebılrım.:KK43:
olabilir tabi. 16 yaşında kullandığım parfümdür benim. zevkler farklı tabiiki..
bu arada bende beyaz tenliyim.

Dolce Gabbana The one : her ne kadar eşim babaanne kokusu gibi dese de bu favorim benim :KK16:
Chanel Chance : bu artık benimle özdeşleşti neredeyse herhalde asla bırakamam dediklerimin içinde :KK53:
Cacharel Noa: Bunu da ne zaman kullansam etrafta feci bir etki bırakıyor :KK16: ama günde 2-3 sefer tekrar kullanmanız gerek, çok kalıcı değil maalesef..

genellikle bu üçü etrafta çok merak uyandıran, bayıldığım parfümler :KK16:

Son düzenleme:
chanel chance çok baymıyo seviyoruuum

Vazgeçilmezim özel günlerde sıktığım hipnoz :KK12::KK12::KK12:

Chanel chance eski favori parfümüme geri dönüş yaptım bırakamıyorum işte. En son david walkerdan aldım, kullanan arkadaşlar siz hangi parfümcüden alıyorsunuz doldurma kullanan :))

absolute irrestible bunu soran çok oluyordu

armani si yeni çıktı gerçekten harika bir koku birde just cavalli

Gucci Guilty edp

Lancome la viest belle

Jill eve sander

Nezaman bunlardan birini siksam hep iltifat alirim ve sorarlar hangi parfum diye. :KK17::KK17::KK17::KK17:

Avon city rush.
Evet bildiğiniz avon parfümü, tek sıkıntım parfümün çok fazla kalıcı olmaması.

kızlar hafif,bebeksi bir koku arıyorum ne tavsiye edersiniz ?

X