Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Eki Görüntüle 832924

canım merhabalar,
parfüümn resmı çıkmamış.bu eklediğim resimdeki kokumu senın dediğin?:KK12:
merak ettim , koklayınca yorum yaparım.:):KK16:

yok değil.
$estee_lauder_private_collection_edp_spray_for_women.jpg

bu canım..
sitede sorun var. resimler görünmüyor.
böyle mimoza kokusu ,bahar kokularını çağrıştırıyor bana..

merhaba ben de avon satışı yapıyorum sizinde bildiğiniz gibi herve leger satışta değil artık.ve bana bu parfüm lazım elinizde varmıdır?

Breatney Spears Fantasyi kokusuu bana herkes soruyor.. Küçük büyük kadın erkek hiç fark etmiyor.. Özellikle beyaz tenli insanlara çok yakışan bir parfüm.. Geçtiğiniz koridorda kokusu kalıyor.. O kadar söyliyim size :KK70:

YSL Manifesto müthiş senelerdir değiştiremediğim kokumu değiştiren tek parfüm
:KK16:

bu koku beni cok mutlu edio. bunun kadar sevdigim bi koku daha bulamadım arayıs icindeyim

Reb'l Fleur'u sıktığımda 4-5 kişinin sorduğunu hatırlıyorum. Ama hiç kalıcı değil en ama en fazla bir buçuk saat kalıyor :KK43:( Britney Spears'in fantasy parfümünün doldurmasını kullandığım halde 2-3 kişi sormuştu :)) orjinalini alıcam ucuzlamasını bekliyorum :KK70:

şu an escada collection kullanıyorum ama escada magnetism kullanırken yolda durdurup soranlar oluyodu:)

Reb'l Fleur'u sıktığımda 4-5 kişinin sorduğunu hatırlıyorum. Ama hiç kalıcı değil en ama en fazla bir buçuk saat kalıyor :KK43:( Britney Spears'in fantasy parfümünün doldurmasını kullandığım halde 2-3 kişi sormuştu :)) orjinalini alıcam ucuzlamasını bekliyorum :KK70:

bu parfümün methini çok duyuyorum, bi denemek lazım :KK12:

reb'l fleur canım, seveni çok fazla ,kullananlar kalıcı olduğunu yazmış gerçi genelde :44: içeriği de çok güzel gibi zaten, biraz tarif edebilir misin canım ?
Parfümleri tarif etme konusunda sıkıntılıyım ben ne yazık ki :KK59: Ama şöyle söyliyim çok çok ağır bir parfüm değil kesinlikle. Hiç koklamadan alsan bile asla pişman olmazsın. Herkesin rahatlıkla sevebileceği bir koku. Kalıcılık konusunda da tenden tene değişiyor demek ki. Bende Rihanna'nın Rebelle diye başka bir parfümü daha var o da kalıcı olmadı :KK50:

X