Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

St Dupont Blanc kullandığımda okuldaki bi çok arkadaş sormuştu ve malesef parfümüm yeni bitti :KK43:
hadi aynısı almayayım değişiklik olsun dedim Calvin Klein Eternity Aqua aldım ama pişmanım

versace crystal noir ve bvlgari jasmin noir..esmerlere çok yakışan iki koku

ya konuyla alakasız olacak ama benim tenimde parfüm durmuyor sanki. Sıkıyorum sıkıyorum burnuma hiç kokusu gelmiyor. Mesela Bulgari -hangisi olduğunu unuttum- yeşil şişe o kadar para verip alınmış kenarda bi orjinal parfüm olsun diye normalde bir fısı yeter ben o kadar sıkıyorum kokmuyor :44: Bir fikri olan?

İncidence diye bir parfüm var hediye gelmişti bana nerde aradıysam bulamadım hiç görmedim ama mükemmel kokuyor bir tek onu soruyorlar onu da çok kullanmıyorum bitmesin diye :KK1:

ya konuyla alakasız olacak ama benim tenimde parfüm durmuyor sanki. Sıkıyorum sıkıyorum burnuma hiç kokusu gelmiyor. Mesela Bulgari -hangisi olduğunu unuttum- yeşil şişe o kadar para verip alınmış kenarda bi orjinal parfüm olsun diye normalde bir fısı yeter ben o kadar sıkıyorum kokmuyor :44: Bir fikri olan?

İncidence diye bir parfüm var hediye gelmişti bana nerde aradıysam bulamadım hiç görmedim ama mükemmel kokuyor bir tek onu soruyorlar onu da çok kullanmıyorum bitmesin diye :KK1:

hafif kokular fazla kendini belli etmez ondan olabilir yada tenine uygun kokuyu bulamıyosundur tatlım

bende de aynı şekilde, aynı parfümün bir fısı arkadaşımda acayip kokarken,ben kaç fıs sıksam da fazla kokmuyor...

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

dior hypnotic kullaniyorum ben.. disardaki herkes sevgilimde dahil bayiliyor bu kokuya ve sürekli hangi parfümü kullandigimi soruyorlar... :21:

kesinlikle vucuda yakışmasıda çok onemli :) ben calvin klein euphoria kullanıyorm kokuyla butunleştık artk asla da bırakmam bana da çok yakıştığını düşünüyorum

collezione carnavale pembe şişeee :) bitanem o benim :) üstelik 20 tl ama indirimdeydi 10 tlye almıştımm :) çok kalıcı ve günde en az 5 kişi soruyor :)

dp deen aldıgım organza roberto cavallı...r10...hıpnoz...ck euphorıa...absolıd....noa...burbery classıc ...hep soranı oldu hpsı cok guzeller....

midnight fantasy... kullandığım zamanlarda bu neyin kokusu diye sormayan kalmamıştı..çok sevdiğim bir kokudur hep açık aldım bu haliyle sevdim kimbilir orjinali ne kadar büyüleyicidir..

canım sana nasıl anltym biiliyomsn sanki bir magaznn müderisi gbi kokuyorsun agır ama mistik :KK70: gerckten cok iyi

çok merak ettim canım aqua yı biliyorum da ikisi arasında kararsız kaldım çok teşekkür ederim cevabın için eğer aqua yı biliyorsan hangisi daha etkileyici:)

X