Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya konuyla alakasız olacak ama benim tenimde parfüm durmuyor sanki. Sıkıyorum sıkıyorum burnuma hiç kokusu gelmiyor. Mesela Bulgari -hangisi olduğunu unuttum- yeşil şişe o kadar para verip alınmış kenarda bi orjinal parfüm olsun diye normalde bir fısı yeter ben o kadar sıkıyorum kokmuyor :44: Bir fikri olan?
İncidence diye bir parfüm var hediye gelmişti bana nerde aradıysam bulamadım hiç görmedim ama mükemmel kokuyor bir tek onu soruyorlar onu da çok kullanmıyorum bitmesin diye
ya konuyla alakasız olacak ama benim tenimde parfüm durmuyor sanki. Sıkıyorum sıkıyorum burnuma hiç kokusu gelmiyor. Mesela Bulgari -hangisi olduğunu unuttum- yeşil şişe o kadar para verip alınmış kenarda bi orjinal parfüm olsun diye normalde bir fısı yeter ben o kadar sıkıyorum kokmuyor :44: Bir fikri olan?
İncidence diye bir parfüm var hediye gelmişti bana nerde aradıysam bulamadım hiç görmedim ama mükemmel kokuyor bir tek onu soruyorlar onu da çok kullanmıyorum bitmesin diye
arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
herkes soruyorrrrr Eki Görüntüle 762836
ne tarz bir kokusu var canım almayı düşünüyorum da cevaplarsan sevinirim:)
canım sana nasıl anltym biiliyomsn sanki bir magaznn müderisi gbi kokuyorsun agır ama mistik gerckten cok iyi
çok merak ettim canım aqua yı biliyorum da ikisi arasında kararsız kaldım çok teşekkür ederim cevabın için eğer aqua yı biliyorsan hangisi daha etkileyici:)