• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şey ben makyaja yeni başladım. Koyu tonlarda uygun fiyatlı ürün onerebilir misiniz?

tony guy yıpranmş saçlar için saç maskesi. 2 kutu kullandım 3. yü de aldım fiyatının hakkını veriyor indirimden 30 küsüre alıyorum buldukça depoluyorm

Sebamed balsam roll on, 7 yıldır hiç değişmedi.

Eklentiler

• 8003.jpg
    8003.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 49
unnamed.png
yeni denediğim bu essence'nin rimelini paylaşmak istedim. Fırçasına çok hayran kalmadım ama kirpiklerimi hacimlendirdi, topaklanma yapmaması çok başarılı. Etkisini sevdim diyebilirim. En başarılı bulduğum rimeli pembe crazy olan.

Loreal Paris - Kil maskesi

Diadermine yüksek performans yüz yıkama jeli

Gliss şampuan / serum

Wet n wield pk far paketi

Ulric de Varens ve Burberry weekend parfüm

Eki Görüntüle 2030060 yeni denediğim bu essence'nin rimelini paylaşmak istedim. Fırçasına çok hayran kalmadım ama kirpiklerimi hacimlendirdi, topaklanma yapmaması çok başarılı. Etkisini sevdim diyebilirim. En başarılı bulduğum rimeli pembe crazy olan.

Benimde rimel konusunda tecrübe ettiğiettiğim olaydır bu tarz kısa kılları olan rimelin çok güzel hacim verdiği. Topak oranı da bu fircada azalıyor. Bende pink crazy kullanıyorum basarili performans:anne:

Avon un kozmetik ürünleri kaliteli ve ucuz.Üstelik katolog da ayrıntılı biçimde göstermişler ürünü.Şimdide online katolog çıkarmışlar.Her gün yenileniyor ürünler.

şifre:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde rimel konusunda tecrübe ettiğiettiğim olaydır bu tarz kısa kılları olan rimelin çok güzel hacim verdiği. Topak oranı da bu fircada azalıyor. Bende pink crazy kullanıyorum basarili performans:anne:

Aynen canım katılıyorum, valla güzellik için denemeye değer :)

Note'un fondoteni mükemmel kapatıyor tavsiye ederim kızlar. Normalde fiyatı 40 küsür falan Boynerde indirimde şuan 25Tl'ye aldım. Beauty blender ile mükemmel uyum sağlıyor ciltte.
note-mattifying-extreme-wear-fondoten-01-beige__1091404283918497.jpg

Canım, peki parlama yada kusma yapıyor mu? Nasıl?
Parlama yapmıyor zaten mat fondoten ben aydınlatıcıyla parlatıyorum :)
Kusma derken şöyle anlatayım. Makyaj öncesi nemlendirmesiydi ıvırıydı zıvırıydı kullanırsanız yapmıyor. Ama yüzü yıkamayıp nemlendirmessem geceye doğru artık cilt atıyor föndoteni.
Ama ben kapatıcılığından memnunum yüzümün normal halini ve sürdükten sonra ki halini bile atabilirim.

Back