• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Valla kullanmaya başladıktan sonra sürekli olarak almaya devam ettiğim tek ürün var sanırım. Maybelline dışı pembe olan rimel. Bundan vazgeçemiyorum, diğer rimellere küstüm nerdeyse :)

AlixAvien Dipliner & Maybelline NY Affinitone F.ten & Garnier BB Cream & Avon ColorTrend Ruj (nectar)ve temizleyici ürünlerde Diadermine Göz makyaj temizleyicisi & Nivea Visage Temizleme Sütü .. Vazgeçilmezlerim :KK76:

watsonsta üzerinde macadamia oil yazan kahverengi şişeli 19.90 fiyatlı bir şampuan keşfettim inanılmaz güzel. saçlarım kalın telli ve uçları kuru kremlenmiş gibi oldu.

birde yves rocherin bir toz pudrası vardı ışıltılı fondoten gibi kapatma özelliği olan aydınlatıcı özellikli mükemmel bir pudraydı başka pudra kullanmazdım cildimde kuru zaten. fakat türkiyede artık yokmuş ve ürünüm azaldı napıcamı bilemiyorum :(((

kızlar merhaba 22 yasindayim daha önce hic bb krem kullanmadim bugünlerde suratim cok soluk cansiz geliyor bana.sivilcelenme yapmayan yüzü canli gösteren bb krem onerileriniz var mi acaba

canım LR markasında colours adlı bir seri var, bb krem gibi bir fondöten ama kapatıcılığı çok iyi ve yağsız fondöten. Benim cildim karma ve alerjik aynı zamanda sivilce sorunundan muzdariibim, Lr'ın colours yağsız fondötenini kullanıyorum hem çok iyi kapatıyor, hem kurutmuyor,hem sivilcelendirmiyor aksine sivilcelerimi tedavi ediyor çünkü içeriğinde sivilce tedavi eden bileşenler var hem de yüzünü gayet sağlıklı gösteriyor, parlama yapmıyor :) Bence mutlaka denemelisin ben bu zamana kadar fondöten kullanamıyordum çünkü yüzüm fondötenden sonra hava alamadığı için hemen alerji oluyordu şimdi içim rahat kullanıyorum, yrıca içinde kimyasal yok ve gayet de uygun fiyatlı :) mutlaka dene :)

LR lash booster.. kirpikleri mükemmel dolgun gösterip takma kirpik etkisi yapıyor. Ayrıca besliyor da.. küsen kaşlarınıza da iyi gelir

Valla ben farmasinin dus jelini kullaniyorum.uzerimdeki stresi yorgunlugu aliuo mutluluk veriyor.rahatliyorum valla herkese oneririm.:super:

Blistex lip balmı çok sevdim. Dudakları çok ıyı nemlendiriyor. Ayrıca mentollü oluşu ferahlık hissi veriyor. John frida volume şampuanı da çok iyi saçı ağırlaştırmadan arındırıyor. Birde max factor velvet maskarayı çok sevdim kirpikleri tek tek ayırıyor.

Back