- 11 Ekim 2016
- 154
- 106
- 13
kozmetik bölümü olduğuna dikkat etmedim ürün işte dysonda sebamedde işte bunlar hep kul üretimi şeyler sonuçta bozulma özellikleri bakımından ortakbir kozmetik markası olarak Dyson
bende sebamed derim, dehşet bir ürün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kozmetik bölümü olduğuna dikkat etmedim ürün işte dysonda sebamedde işte bunlar hep kul üretimi şeyler sonuçta bozulma özellikleri bakımından ortakbir kozmetik markası olarak Dyson
bende sebamed derim, dehşet bir ürün..
kozmetik bölümü olduğuna dikkat etmedim ürün işte dysonda sebamedde işte bunlar hep kul üretimi şeyler sonuçta bozulma özellikleri bakımından ortak
baya ortak özellik bulunabilir aslında derinlemesine temizlik falanikisi de temizliyor sonuçta diyorsun, mantıklı
Ben bu urunden cok zarar gordum. Demek birinde sac birakmazken digerine iyi geliyormusLıfeco markasının hindistan cevizi yağini cok sevdim saclarimi yumusatti ve parlatti sanırim bittiginde tekrar alicam
Almadan evvel süslüsözlük.com dan yorumlara baktım orda da dökülme yaşayanlar vardı. Bende tereddütle aldım. Ama iyi geldi bana. Maalesef her saç tipine uymuyor bu tarz yağlarBen bu urunden cok zarar gordum. Demek birinde sac birakmazken digerine iyi geliyormus
kızlar merhaba 22 yasindayim daha önce hic bb krem kullanmadim bugünlerde suratim cok soluk cansiz geliyor bana.sivilcelenme yapmayan yüzü canli gösteren bb krem onerileriniz var mi acaba