Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Size ne kadar tesekkur etsem karsiligini bulmaz..gecen gun.bu yagi markette gordum sole bi baktim vazgectim eve geldim bu topikte gordum ovmussubuz bugun gittim aldim..en fazla 15 lirayi cope atmis olurum dedim Allahim sacima surdugum anda yumusacik oldu hem de hic yag hissi birakmadan..hele o kokusu varya bitirdi beni..cok cok cok saolun)) bi sorum var kullanimi icin sampuanlama oncesi yogun beslenme diyor,sac islakken ve sampuanlamadan once suruluyor mu??ben yikanmis kuruya yakin sacima surdum..hala sacimi kokluyorum

Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))

Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim

cnm çook çok sewindim gerçekten öyle yıllardır bırakamadım bu parfümü bayılıyorummmm

ayyy çok mutlu oluyorum kızlarrr siz tawsiyelerimi beğendikçeee :) cnm güle güle kullan walla ben banyodan önce hariç herzaman sürüyorum banyo sonrası taramamı kolaylaştrsın diye sürüyorum az bişey sonra kurutup şekil weriyorum bi daha sürüyorum muhteşem oluyo

Valla süper bi topik olmuş ya ben de her gün takip edicem😊 canım bu yağı sadece banyodan sora mı sürüyosun taramadan önce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol cnm iyiki açmışım walla herkese yardımcı oluyorum ne güzel cnm banyo sonrası tararken süryorum kurutup şekil werip biraz daha sürüyorum harika oluyo bak bi arkdaş daha almış oda bayılmış

Benim vazgecemeyecegim urunnnn kesinnlikle body shop grapeseed oil! saci parlaaakkk mi parlak yapiyor ve asla agirlastirmiyorrr

ayy ne kadar ucuzmuş orda yaaa kız oralar nasıl güzelmi hep hayalimdir taylanddd

Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))

Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim

ay ben çok meraklıyım böyle şeylere burdan çıkamıyorum hem tavsiyeleri dinlemek hemde tavsiye vermek süperr güle güle kullan cnm

saol cnm iyiki açmışım walla herkese yardımcı oluyorum ne güzel cnm banyo sonrası tararken süryorum kurutup şekil werip biraz daha sürüyorum harika oluyo bak bi arkdaş daha almış oda bayılmış

canım bu yağı saçıma sürdükten sonra kurutup düzleştirici kullanabilir miyim :26:
çok sık düzleştirici kullanmıyorum artık ama merak ettim yine de

ay ben çok meraklıyım böyle şeylere burdan çıkamıyorum hem tavsiyeleri dinlemek hemde tavsiye vermek süperr güle güle kullan cnm

sağol canım :119:

canım bu yağı saçıma sürdükten sonra kurutup düzleştirici kullanabilir miyim :26:
çok sık düzleştirici kullanmıyorum artık ama merak ettim yine de

sağol canım :119:

tabiki cnm bende öyle kullanıyorum işte saçım çok acık renk olmasına ramen asla yıpranmadı onun mucizeviliğinden we beslemesinden dolayı kendisiyle aşk yaşıyoruz hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…