Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))
Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim
Size ne kadar tesekkur etsem karsiligini bulmaz..gecen gun.bu yagi markette gordum sole bi baktim vazgectim eve geldim bu topikte gordum ovmussubuz bugun gittim aldim..en fazla 15 lirayi cope atmis olurum dedimAllahim sacima surdugum anda yumusacik oldu hem de hic yag hissi birakmadan..hele o kokusu varya bitirdi beni..cok cok cok saolun )) bi sorum var kullanimi icin sampuanlama oncesi yogun beslenme diyor,sac islakken ve sampuanlamadan once suruluyor mu??ben yikanmis kuruya yakin sacima surdum..hala sacimi kokluyorum
Valla süper bi topik olmuş ya ben de her gün takip edicem😊 canım bu yağı sadece banyodan sora mı sürüyosun taramadan önce?
Cnm thailanddan aldim 25 bahtmi neydi yani turk parasiyla 70 filan yalan olmasin ama 1,5 sene onceydi turkiyede 120 tl sanirim ama mac alinca yarim bi sekilde kaldi fotosunu cekerim
Benim vazgecemeyecegim urunnnn kesinnlikle body shop grapeseed oil! saci parlaaakkk mi parlak yapiyor ve asla agirlastirmiyorrr
Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))
Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim
hülya avşar bile kullanıyomuş onu demek gerçekten güzel almak lazım
ayy ne kadar ucuzmuş orda yaaakız oralar nasıl güzelmi hep hayalimdir taylanddd
Kesinliklee bi de hic bitmiyor 2 sene oldu bozulmadi da misss gibi kokuyorr
çok güzel cnm şiddetle tawsiye ederimmm gecikmeli balayımızı orda yapmıştık :) ewet herşey çok ucuz oteller hariç
fiyatı ne kadr cnm
Hee bi de Loreal slim eyeliner!!
saol cnm iyiki açmışım walla herkese yardımcı oluyorum ne güzel cnm banyo sonrası tararken süryorum kurutup şekil werip biraz daha sürüyorum harika oluyo bak bi arkdaş daha almış oda bayılmış
ay ben çok meraklıyım böyle şeylere burdan çıkamıyorum hem tavsiyeleri dinlemek hemde tavsiye vermek süperr güle güle kullan cnm
valanhatirlamiyorum hiccc ama 25-35 arasi sanirimmm 3 al 2 odeyle guzel oluyorr :)
ucu nasıl onun cnm ?
valla süpermş kampanyayı takip etmek lazım
canım bu yağı saçıma sürdükten sonra kurutup düzleştirici kullanabilir miyim :26:
çok sık düzleştirici kullanmıyorum artık ama merak ettim yine de
sağol canım:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?